Οι Amon Amarth προ(σ)καλούν το ελληνικό κοινό… να τραβήξει κουπί

Οι Amon Amarth προ(σ)καλούν το ελληνικό κοινό… να τραβήξει κουπί

Το μήνυμα των Σουηδών πριν από την εμφάνισή τους στο Release Athens Festival

Λίγες μέρες έμειναν για την επιστροφή στην Ελλάδα των Amon Amarth, οι οποίοι θα είναι μαζί με τους Kreator οι co-headliners της τελευταίας μεταλλικής μέρας του φετινού Release Athens. Οι Σουηδοί ηγέτες του Viking metal, ένα από τα πιο σημαντικά και επιβλητικά live acts της σκηνής με συμμετοχή ως headliners στα κορυφαία φεστιβάλ του κόσμου προσκαλούν με μήνυμά τους το ελληνικό κοινό στη μεγαλύτερη -μέχρι στιγμής- συναυλία τους στη χώρα μας,  στην οποία οι Ελληνες metalheads θα έχουν την ευκαιρία να αναδειχτούν νικητές στον άτυπο διαγωνισμό για το μεγαλύτερο σε έκταση «κουπί» σε συναυλία των Amon Amarth.

Δείτε το βίντεο με το μήνυμα των Amon Amarth:

Το σκηνικό που ζήσαμε και πέρυσι στο Release Athens όταν το κοινό των Sabaton έκατσε κάτω και τράβηξε κουπί τη στιγμή που έπαιξαν το «Swedish Pagans» θα επαναληφθεί και φέτος. Στη μέση του set των Amon Amarth o τραγουδιστής Johan Hegg προλογίζοντας το τραγούδι «Put Your Back Into The Oar» προστάζει το κοινό: «this is where you row like a Viking», (προ)καλώντας τους πάντες να καθίσουν και να ξεκινήσουν… να τραβάνε κουπί σαν Βίκινγκς!

Πάρτε μια γεύση από τι θα συμβεί και ξεκινήστε την… προπόνηση:

Την Τετάρτη 28 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού μαζί με τους Amon Amarth θα είναι και οι ισοπεδωτικοί Kreator, το πιο συνεπές γκρουπ του ευρωπαϊκού thrash! Το lineup συμπληρώνουν, οι extreme metal masters, Heaven Shall Burn και μια από τις κορυφαίες metalcore μπάντες σήμερα, οι Bleed From Within.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται τηλεφωνικά στο 11876, online στα www.releaseathens.gr / www.viva.gr και στα παρακάτω φυσικά σημεία: Καταστήματα  Nova, Public, Media Markt, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης

Διαθέσιμο είναι ακόμα το τριήμερο combo εισιτήριο στην τιμή των 100 ευρώ (αρχική τιμή 129 ευρώ, όφελος 29 ευρώ): Amon Amarth, Kreator, Heaven Shall Burn, Bleed From Within (28/6/23) + Disturbed, Bullet for my Valentine, Nova Twins, O.Y.D. (26/6/23) + Parkway Drive, Soulfly, Triptykon (27/6/23, Πλατεία Νερού)

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter