Οι ευχές Κουρέτα, Γεωργιάδη, Παππά, Ηλιόπουλου και Σβίγκου για τα 7 χρόνια Documento

Οι ευχές Κουρέτα, Γεωργιάδη, Παππά, Ηλιόπουλου και Σβίγκου για τα 7 χρόνια Documento

Ο Εκλεγμένος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας:

Θεωρώ ότι ένα σημαντικό στοιχείο της κοινωνίας που ζούμε είναι η ερευνητική δημοσιογραφία, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα. Ενας από τους φορείς που το κάνουν είναι το Documento και εύχομαι να το κάνει για πάντα.

Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Αδωνης Γεωργιάδης:

Ως υπουργός Εργασίας χαίρομαι πάντα οι εργαζόμενοι να βρίσκουν δουλειά και η δουλειά τους να πηγαίνει καλά. Εύχομαι στο Documento να τα εκατοστίσει και να καταφέρει να αποκτήσει επιτέλους και λίγη αντικειμενικότητα. Η σχεδόν εμμονική κριτική στην κυβέρνηση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη βλάπτει, κατά την άποψή μου, την έννοια της «αλήθειας της δημοσιογραφίας» που ευαγγελίζεστε.

Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Νίκος Παππάς:

Εύχομαι στην εφημερίδα με τις επτά ψυχές και τις χιλιάδες αποκαλύψεις να γιορτάσει τα επόμενα γενέθλιά της σε μια χώρα που σέβεται και προστατεύει τη δημοσιογραφία.

Ο Βουλευτής Α΄ Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος:

Η ανεξάρτητη δημοσιογραφία συμβάλλει στη θωράκιση της δημοκρατίας και την ενθάρρυνση της πολυφωνίας. Το Documento πρωτοστατώντας στις αποκαλύψεις του σκανδάλου των υποκλοπών, και όχι μόνο, αποτέλεσε παράδειγμα αυτής της αρχής. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε δεν το αποδυνάμωσε. Εύχομαι μακροημέρευση και πολλά αποκαλυπτικά ρεπορτάζ.

Η Γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου:

Τα τελευταία χρόνια η έντυπη ενημέρωση διέρχεται μια πολλαπλή κρίση. Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο στη χώρα μας, η οποία χάνει διαρκώς θέσεις στις διεθνείς κατατάξεις για την ελευθερία και την ανεξαρτησία της ενημέρωσης. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς οι συντάκτες του Documento επιμένουν σε μια ερευνητική δημοσιογραφία, η οποία πάντοτε ενοχλούσε τους εκάστοτε ισχυρούς. Και παρά το πολύπλευρο κόστος αλλά και τις άμεσες και έμμεσες απειλές, συνεχίζουν να λένε την άποψή τους ξεκάθαρα και χωρίς δεσμεύσεις. Σας εύχομαι καλή δύναμη και ακόμη μεγαλύτερες αποκαλύψεις.

Διαβάστε επίσης:

7 χρόνια Documento: Είμαστε εφτάψυχοι…

Οι ευχές του Αλέξη Τσίπρα για τα 7 χρόνια Documento

Οι ευχές του Στέφανου Κασσελάκη για τα 7 χρόνια Documento

Οι ευχές του Δημήτρη Κουτσούμπα για τα 7 χρόνια Documento

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter