Οι ευχές του Αλέξη Τσίπρα για τα 7 χρόνια Documento

Οι ευχές του Αλέξη Τσίπρα για τα 7 χρόνια Documento

Το Documento γίνεται φέτος επτάχρονο, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι αποδεικνύεται πλέον εφτάψυχο. Ολα αυτά τα επτά χρόνια έχει αντέξει σε διώξεις, μηνύσεις, δικαστικές περιπέτειες, οικονομικό πόλεμο. Εχει αντέξει σε επιθέσεις, τόσο εξωθεσμικές όσο και θεσμικές, ακόμη και από το βήμα της Βουλής από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Και έχει αντέξει κυρίως γιατί εκπροσωπεί μια δημοσιογραφία που στις μέρες της λίστας Πέτσα και της ενημέρωσης 107 εκπροσωπεί τη δημοσιογραφία των αποκαλύψεων και του αυστηρού ελέγχου της εξουσίας και των ισχυρών. Του ελέγχου με τόλμη, αποφασιστικότητα και συχνά με πολύ θάρρος αλλά και με μεγάλο κόστος.

Αλλά κόστος από την παρουσία του Documento στα περίπτερα κάθε Κυριακή έχουν και αυτοί που ελέγχει, οι οποίοι συχνά χάνουν τον ύπνο τους το προηγούμενο βράδυ. Και μόνο γι’ αυτό αξίζει τον κόπο να υπάρχει. Εύχομαι να συνεχίσετε για πολλά ακόμη χρόνια να προκαλείτε αϋπνίες στους σκοτεινούς διαδρόμους της εκάστοτε εξουσίας. Γιατί το χρειάζονται η αλήθεια, η δημοκρατία, η διαφάνεια και η κοινωνία μας.

Διαβάστε επίσης: 7 χρόνια Documento: Είμαστε εφτάψυχοι…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter