Η ΑΒ Βασιλόπουλος στο πλευρό των καταναλωτών: Μείωση σε 3.000 προιόντα καθημερινής χρήσης

Η ΑΒ Βασιλόπουλος στο πλευρό των καταναλωτών: Μείωση σε 3.000 προιόντα καθημερινής χρήσης

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης η ΑΒ Βασιλόπουλος μειώνει τις τιμές της σε βασικά είδη δείχνοντας έμπρακτα την εκτίμησή του στους καταναλωτές.

  • Μείωση σε 3.000 προιόντα καθημερινής χρήσης
  • Κάθε μέρα χαμηλές τιμές σε φρέσκα φρούτα και λαχανικά
  • Εγγύηση χαμηλής τιμής σε πάνω από 1.000 προιόντα

Συγκεκρμένα:

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι «τιμές πέφτουν σταθερά» σε χιλιάδες προϊόντα! Συγκεκριμένα, η εταιρεία προχώρησε στη μείωση τιμών σε επιπλέον 3.000 προϊόντα καθημερινής χρήσης, ενώ παρέχει εγγύηση χαμηλής τιμής σε 1.000 από αυτά, για πολλαπλές κατηγορίες προϊόντων

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες! Οι καταναλωτές θα δουν τις τιμές στο ράφι να πέφτουν με όφελος στο καθημερινό τους καλάθι, πάντα με την ποιότητα της ΑΒ, γιατί «στο καλό, το καλύτερο είναι η τιμή»!

Η ΑΒ Βασιλόπουλος έχει κατακτήσει μια θέση στο τραπέζι κάθε νοικοκυριού, μέσα από την υψηλή ποιότητα, τη μοναδική εξυπηρέτηση και την ξεχωριστή ποικιλία που προσφέρει. Μετρώντας 85 χρόνια σταθερής παρουσίας στην Ελλάδα, συνεχίζει να κάνει πράξη τις προσιτές αγορές για όλα τα νοικοκυριά, κρατώντας την ποιότητα σε υψηλό επίπεδο.

Στην ΑΒ το καλό είναι για όλους και με αυτό ως οδηγό είναι πάντα δίπλα σε πάνω από 2 εκατομμύρια πελάτες της με θάρρος, ακεραιότητα, ομαδικότητα, φροντίδα και χιούμορ.

Πάντα δίπλα σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας, μέσα από το δίκτυό της που αγγίζει τα 580 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, προσφέρει μία τεράστια ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές.

Οι άνθρωποι της ΑΒ είναι πάντα έτοιμοι να εξυπηρετήσουν τους καταναλωτές με χαρά και μεράκι και να προσφέρουν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία σε καθέναν ξεχωριστά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter