Οι ταινίες της ημέρας: «Αδιακρισίες», «Πειρασμός» και Μπεν Άφλεκ σε καταιγιστική δράση

Οι ταινίες της ημέρας: «Αδιακρισίες», «Πειρασμός» και Μπεν Άφλεκ σε καταιγιστική δράση

Επιλέγουμε καθημερινά τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες και σας τις προτείνουμε.

Σήμερα, Δευτέρα 14 Μαρτίου, προβάλλεται ρομαντική, κατασκοπική ταινία «Αδιακρισίες». Η ταινια κέρδισε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία «Καλύτερης Ηθοποιού», για τη Τζούλια Ρόμπερτς. Ακραίος ερωτισμός και επικίνδυνα μπλεξίματα με τον «Πειρασμό» του  Ντρέικ Ντορέμους και το δίδυμο Μπεν Άφλεκ και Ούμα Θέρμαν στην «Αποζημίωση».

Αδιακρισίες/ ALPHA 22.40

Δύο πρώην πράκτορες μυστικών υπηρεσιών σχεδιάζουν το μεγάλο κόλπο: να κλέψουν 40 εκατομμύρια δολάρια από τις εταιρείες που εργάζονται. Αυτό είναι το εύκολο μέρος του σχεδίου τους, μια και οι δυσκολίες ξεκινούν όταν θα πρέπει να εμπιστευθεί ο ένας τον άλλο. Και καθώς ο κλοιός σφίγγει γύρω τους, ο έρωτας είναι αναπόφευκτος.

Σκηνοθεσία, Σενάριο: Τόνι Γκίλροϊ

Ηθοποιοί: Τζούλια Ρόμπερτς, Κλάιβ Όουεν, Τομ Γουίλκινσον, Πολ Τζιαμάτι

Πειρασμός/ ΕΡΤ 2- 22:15

Ο Κιθ είναι ένας δάσκαλος μουσικής που θα προτιμούσε να ασχολείται μονάχα με τη σύνθεση. Έχει ένα όμορφο σπίτι, μια όμορφη γυναίκα, τη Μέγκαν, και μια όμορφη κόρη, τη Λορίν. Κι όμως, ζει μέσα στον πόνο, ειδικά όταν η σύζυγος του δεν παίρνει σοβαρά τις μουσικές του ανησυχίες. Η κατάσταση περιπλέκεται όταν η Σόφι, μια σπουδάστρια από τη Βρετανία, έρχεται να μείνει μαζί τους ως φιλοξενούμενη. Η αγάπη της για το μιούζικαλ προκαλεί τον δεσμό με τον Κιθ. Παρότι γνωρίζουν και οι δύο του κινδύνους, δεν ξέρουν πώς να αποφύγουν αυτή την παράνομη σχέση.

Σκηνοθεσία, Σενάριο: Ντρέικ Ντορέμους

Ηθοποιοί: Γκάι Πιρς, Φελίσιτι Τζόουνς, Μπρένταν Ντούλινγκ

https://youtu.be/HhZssis4AzI

Η Αποζημίωση/ OPEN- 03:15

Ο Μάικλ Τζένινγκς, ένας ευφυής μηχανικός υπολογιστών ειδικευμένος σε απόρρητα προγράμματα εταιρειών, δέχεται την πρόταση ενός επιχειρηματία για ένα ειδικό πρόγραμμα άκρας μυστικότητας με αντάλλαγμα ένα τεράστιο ποσό πληρωμής. Όταν όμως η ζωή του αρχίζει να κινδυνεύει, διαπιστώνει ότι το πραγματικό αντάλλαγμα είναι κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που είχε συμφωνηθεί .…

Συναρπαστικό θρίλερ στα άδυτα της τεχνολογίας και των επιχειρήσεων με ένα δυνατό καστ πρωταγωνιστών που σημείωσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία.

Σκηνοθεσία: Τζον Γου, Σενάριο: Ντιν Γκεοργκάρις

Ηθοποιοί: Μπεν Άφλεκ, Άαρον Έκχαρτ, Ούμα Θέρμαν, Πολ Τζιαμάτι

*Βασισμένο στην ομώνυμη νουβέλα του Φίλιπ Κ. Ντικ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter