Οι ταινίες της ημέρας: «Το Κορίτσι στην Ομίχλη» σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση και το γουέστερν «Και οι 7 ήταν υπέροχοι»

Οι ταινίες της ημέρας: «Το Κορίτσι στην Ομίχλη» σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση και το γουέστερν «Και οι 7 ήταν υπέροχοι»

Επιλέγουμε καθημερινά τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες και σας τις προτείνουμε.

Σήμερα, Πέμπτη 17 Μαρτίου, προβάλλεται σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση το ατμοσφαιρικό θρίλερ Το Κορίτσι στην Ομίχλη, ο εκκεντρικός Κύριος Μόρντεκαϊ, με τους Τζόνι Ντεπ και Γκουίνεθ Πάλτροου και το ριμέικ της θρυλικής ταινίας του 1960, βασισμένο στους «Επτά Σαμουράι» του Ακίρα Κουροσάβα Και οι 7 ήταν υπέροχοι.

Το Κορίτσι στην Ομίχλη/ EPT2 – 22.15

Στο Avechot, ένα μικρό χωριό κρυμμένο μονίμως στην ομίχλη μέσα σε μια κοιλάδα των Άλπεων, εξαφανίζεται μια 16χρονη κοπέλα! Το γεγονός συγκλονίζει αρχικά όλη την κοινότητα και κατόπιν όλη την χώρα, καθώς πρόκειται για μια κοπέλα του κατηχητικού, αλλά κι επειδή στην περιοχή εκείνη, δεν συμβαίνει ποτέ τίποτα.. Ο ιδιόρρυθμος επιθεωρητής Vogel αναλαμβάνει την υπόθεση και σύντομα φτάνει στην λύση! Ο ένοχος-δολοφόνος, καθώς η κοπέλα δεν μπορεί να βρεθεί, είναι ένας καθηγητής που μόλις μετακόμισε εκεί με την οικογένειά του, ένας άνθρωπος πέρα κάθε υποψίας! Ο Vogel με μια συγκεκριμένη τακτική που εμπλέκει τα μέσα επικοινωνίας, καταφέρνει να παγιδεύσει και να ενοχοποιήσει τον καθηγητή! Όμως πολύ γρήγορα θα αποδειχτεί πως τίποτα δεν είναι όπως αρχικά πίστεψε ο επιθεωρητής! Από εκείνο το σημείο κι ύστερα, οι ανατροπές θα διαδέχονται η μία την άλλη μέχρι το συγκλονιστικό τελείωμα, που κι ο πιο διαβολικός ευφάνταστος νους δεν θα μπορούσε να σκεφτεί!

Σκηνοθεσία: Ντονάτο Καρίζι

Ηθοποιοί: Τόνι Σερβίλο, Αλέσιο Μπόνι, Ζαν Ρενό

* Βασίζεται στο δημοφιλές ομώνυμο αστυνομικό μυθιστόρημα του Ντονάτο Καρίζι, ο οποίος όχι μόνο ανέλαβε τη σεναριακή διασκευή του, αλλά τόλμησε με αυτήν και το σκηνοθετικό του ντεμπούτο.

Και οι 7 Ήταν Υπέροχοι/ 21:15 OPEN

Με την πόλη του Ρόουζ Κρικ κάτω από τον σκοτεινό έλεγχο του Μπαρθόλομιου Μπογκ, οι απελπισμένοι κάτοικοι ζητούν βοήθεια από επτά κακοποιούς, κυνηγούς κεφαλών, απατεώνες και οπλισμένους άνδρες: ο Σαμ Τσίσολμ, ο Τζον Φαραντέι, ο Γκουντνάιτ Ρομπισό, ο Τζακ Χορν, ο Μπίλι Ροκς, ο Βάσκεζ και ο Ρεντ Χάρβεστ. Όσο η πόλη προετοιμάζεται για την τελική αναμέτρηση που έρχεται, η ομάδα των 7 μοιάζει να πολεμάει για κάτι περισσότερο από τα χρήματα.

Σκηνοθεσία: Αντουάν Φουκουά

Ηθοποιοί: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Κρις Πρατ, Ίθαν Χοκ, Βίνσεντ Ντ΄ Ονόφριο

*Ριμέικ του κλασικού ομώνυμου φιλμ του 1960, το οποίο με τη σειρά του ήταν ριμέικ του Οι Επτά Σαμουράι του Ακίρα Κουροσάβα (1954).

Ο Κύριος Μόρντεκαϊ/ALPHA – 01.45

O ανέμελος αλλά δαιμόνιος Τσαρλς Μορτντεκάι είναι ένας έμπορος τέχνης που συνήθως εμπλέκεται σε μικροαπατεωνιές. Θα χρειαστεί να διασχίσει όλη την υδρόγειο, οπλισμένος μόνο με την καλή του εμφάνιση και την ιδιαίτερη γοητεία του, ενώ καταδιώκεται από Ρώσους, Βρετανούς κατάσκοπους, έναν διεθνή τρομοκράτη αλλά και την γυναίκα του. Αποστολή του να ανακτήσει ένα κλεμμένο πίνακα που φημολογείται ότι περιέχει μυστικά για το χαμένο χρυσό των Ναζί.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Κεπ

Ηθοποιοί: Τζόνι Ντεπ, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Πολ Μπέτανι, Γκουίνεθ Πάλτροου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter