Οι The Last Internationale θα ανοίξουν τη συναυλία των Guns N’ Roses

Οι The Last Internationale θα ανοίξουν τη συναυλία των Guns N’ Roses

Το έντονα πολιτικοποιημένο σχήμα είναι οι special guests των Αμερικανών θρύλων στις 22 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ.

Οι Guns N’ Roses επιστρέφουν με μια τεράστια παγκόσμια περιοδεία για το 2023 σε παραγωγή της Live Nation πραγματοποιώντας headline shows σε στάδια, φεστιβάλ και αρένες. Το εμβληματικό rock συγκρότημα ξεκινάει το ευρωπαϊκό ταξίδι του στις 5 Ιουνίου από το Park Hayarkon του Τελ Αβίβ του Ισραήλ και συνεχίζει δυναμικά κλείνοντας τις συναυλίες στην Γηραιά Ήπειρο στις 22 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, όπου θα εμφανιστούν μαζί τους ως special guests οι The Last Internationale!

Το συγκρότημα των The Last Internationale, επίσης γνωστό ως TLI, ιδρύθηκε στην Νέα Υόρκη από την τραγουδίστρια Delila Paz και τον κιθαρίστα Edgey σαν φολκ ντουέτο, στα πλαίσια της αναβίωσης του εργατικού τραγουδιού διαμαρτυρίας. Το όνομα τους το εμπνεύστηκαν από τη εργατική και σοσιαλιστική διεθνή (οι ίδιοι είναι άλλωστε παιδιά της εργατικής τάξης), ενώ το «Last» υποδηλώνει, κατά δήλωση τους, την διάσταση της σημερινής πάλης για αλλαγή του κόσμου την εποχή που ο πλανήτης κινδυνεύει και από τα τεράστια περιβαλλοντολογικά προβλήματα. Κομβικής σημασίας για την πορεία τους έπαιξε η γνωριμία τους με τον Tom Morello (Rage Against The Machine, Phophets of Rage), στo πλαίσιo των κοινών τους κοινωνικoπολιτικών και καλλιτεχνικών αναζητήσεων, μέσα από την οποία δημιουργήθηκε μια βαθιά αλληλοεκτίμηση και φιλία. Ο ίδιος ο Morello δήλωσε μάλιστα ότι «οι The Last  Internationale είναι από τους αγαπημένους μου στο νέο κύμα των επαναστατημένων ρόκερς. Είναι ωμοί και αληθινοί και συνδυάζουν την αισθητική του ροκ του East Village με τη δύναμη του θωρηκτού Ποτέμκιν».

Ιδιαίτερα γνωστοί για τις δυνατές ζωντανές εμφανίσεις τους, οι TLI έχουν μοιραστεί τη σκηνή με θρυλικά ονόματα όπως οι Robert Plant, Neil Young, The Who, Kings of Leon, Slash, Scott Weiland, Weezer, One Republic, Tom Morello και πολλούς άλλους.

Ο πρώτος τους δίσκος, με τίτλο «We Will Reign», κυκλοφόρησε από την Epic Records το 2014. Η παραγωγή του δίσκου έγινε από τον βραβευμένο με Grammy παραγωγό Brendan O’Brien με τη συμμετοχή του ντράμερ Brad Wilk (Rage Against the Machine), ο οποίος και συνόδευσε το συγκρότημα και καθ’ όλη τη διάρκεια της αντίστοιχης περιοδείας.

Το δεύτερο άλμπουμ των The Last Internationale, «Soul On Fire», κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2019. Η παραγωγή ήταν του Tom Morello με τον Joey Castillo (Queens of the Stone Age) στα ντραμς. Το πρώτο single του άλμπουμ, «Hard Times», έφτασε στο νούμερο 1 στα blues charts του iTunes στο Ηνωμένο Βασίλειο και έφτασε στο Top 20 σε πολλές διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο.

Το πολυαναμενόμενο τρίτο άλμπουμ τους, «TLI 3», κυκλοφόρησε στις 31 Μαρτίου 2023, με τη συμμετοχή  του Joey Castillo και του Eloy Casagrande των Sepultura στα ντραμς, ενώ έχουν ήδη κυκλοφορήσει δύο singles, το «1984» και το «Hoka Hey!» τα οποία συνοδεύονταν από τα σχετικά lyric videos.

Στις 22 Ιουλίου οι The Last  Internationale θα ανοίξουν τη συναυλία των Guns N’ Roses στο Ολυμπιακό Στάδιο, επιστρέφοντας στη χώρα μας οκτώ χρόνια μετά την εμφάνισή τους στο Φεστιβάλ «Αναιρέσεις» το 2015.

H διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε ήδη με την προπώληση του Nightrain Fan Club  των  Guns N’ Roses  την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, ενώ η γενική προπώληση για όλες τις ημερομηνίες ξεκίνησε την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, στο www.gunsnroses.com και www.ticketmaster.gr. Οι fans μπορούν να προμηθευτούν VIP Πακέτα, τα οποία περιλαμβάνουν premium εισιτήρια, VIP πρόσβαση στα bar κατά τη διάρκεια του show, αποκλειστικό Guns N’ Roses VIP merchandise και πολλά άλλα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter