ΟΣΕ – ΓΑΙΟΣΕ: «Ανθρακες» οι παραιτήσεις των επικεφαλής που ανακοίνωσε ο ίδιος ο Μητσοτάκης;

ΟΣΕ – ΓΑΙΟΣΕ: «Ανθρακες» οι παραιτήσεις των επικεφαλής που ανακοίνωσε ο ίδιος ο Μητσοτάκης;
Ο επικεφαλής του ΟΣΕ Σπύρος Πατέρας

Ή κάτι δεν μας είπε σωστά ο πρωθυπουργός προ ημερών ή μάλλον δεν τον παίρνουν στα σοβαρά ούτε και οι υφιστάμενοί του, επικεφαλής σε δημόσιες εταιρείες.

Πώς αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι στα γραφεία τους εξακολουθούν να βρίσκονται οι παραιτηθέντες (;) επικεφαλής του ΟΣΕ, Σπύρος Πατέρας και της ΕΡΓΟΣΕ, Χρήστος Βίνης, ενώ όπως προκύπτει συνεχίζουν κανονικά να υπογράφουν αποφάσεις ακόμα και για την προβολή των εταιριών σε συνέδρια.

Κι όλα αυτά, ενώ ο ίδιος ο Κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε την παραίτησή τους την επόμενη ημέρα της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη και μάλιστα δια τηλεοπτικού διαγγέλματος.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ μάλιστα ήταν αυτός που αν και… παραιτηθείς, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, έθεσε σε αργία τον επιθεωρητή του σταθμάρχη στη Λάρισα. Ενώ όπως προκύπτει από τη Διαύγεια, μόνο την Παρασκευή ο επικεφαλής του ΟΣΕ υπέγραψε 27 αποφάσεις που αφορούν τον Οργανισμό.

Τελικά πώς παραιτήθηκαν οι δύο επικεφαλής των εταιρειών και από την άλλη ασκούν κανονικά τα καθήκοντά τους; Μήπως τελικά όλα όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός ήταν απλώς ένα επικοινωνιακό τρικ στο πρώτο “καυτό” 24ωρο μετά το μακελειό στα Τέμπη; Η εν τέλει δεν έγιναν δεκτές οι παραιτήσεις που ο ίδιος ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε;

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter