Όταν φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ είχαν ρεπορτάζ για το Turkaegean, αλλά στην κυβέρνηση μάλλον δεν τα διάβαζαν

Όταν φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ είχαν ρεπορτάζ για το Turkaegean, αλλά στην κυβέρνηση μάλλον δεν τα διάβαζαν

Μία σειρά από ΜΜΕ εκτός από τον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ είχαν αναδείξει από το Νοέμβριο του 2021 το θέμα της καμπάνιας του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας με τίτλο Turkaegean. Πρόκειται για ΜΜΕ φίλα προσκείμενα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη που με εκτενή ρεπορτάζ τους είχαν αναδείξει στις 19 Νοεμβρίου του 2021 το σχετικό θέμα επικαλούμενα δημοσίευμα της Τουρκικής «Ηurriyet» και προκλητικές δηλώσεις του υφυπουργού Τουρισμού της Τουρκίας. Με τον Άδωνη Γεωργιάδη όμως να δηλώνει ότι δεν είχε ενημερωθεί και να ψάχνει για αποδιοπομπαίους τράγους κάνοντας ΕΔΕ σε υπαλλήλους του υπουργείου του.

Μεταξύ των ΜΜΕ που είχαν δημοσιεύσει το σχετικό ρεπορτάζ ήταν το φιλοκυβερνητικό Liberal του Θανάση Μαυρίδη με τίτλο «Hurriyet: Τουριστική κόντρα για το «Τουρκικό Αιγαίο» και φωτογραφία από την καμπάνια Turkaegean.

Δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Hurriyet αναφέρεται στην προκλητική τουριστική καμπάνια του τουρκικού υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού με τίτλο «TurkAegean» (Τουρκικό Αιγαίο), κάνοντας λόγο για σκηνικό τουριστικής σύγκρουσης μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας. Η Τουρκία ξεκίνησε μια τουριστική καμπάνια με το όνομα «TurkAegean» για να προσελκύσει, όπως υποστηρίζει, περισσότερους τουρίστες στο Αιγαίο» ανέφερε μεταξύ άλλων το δημοσίευμα του Liberal.

Εκτός το Liberal και το in.gr συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη είχε δημοσιοποιήσει εκτενές ρεπορτάζ την ίδια μέρα με τίτλο «Turkaegean – Η τουριστική καμπάνια για το «τουρκικό Αιγαίο» και πώς αξιοποιείται».

Όπως επίσης το θέμα είχε αναδείξει και το enikos.gr του Νίκο Χατζηνικολάου με τίτλο «Προκλητική καμπάνια του τουρκικού υπουργείου Τουρισμού με τίτλο “Τουρκικό Αιγαίο”».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter