«Πάμε και όπου βγει» και στο Μεταξουργείο: Δεν κατέβηκαν οι μπάρες σε φυλασσομένη διάβαση τρένων (Video)

«Πάμε και όπου βγει» και στο Μεταξουργείο: Δεν κατέβηκαν οι μπάρες σε φυλασσομένη διάβαση τρένων (Video)

Τη φράση «πάμε και όπου βγει» που αποδίδεται στον σταθμάρχη, λίγο πριν την τραγωδία των Τεμπών, επιβεβαιώνει ένα ακόμα βίντεο με αμαξοστοιχία καθώς, όπως φαίνεται, από τύχη δεν υπήρξαν θύματα την περασμένη Κυριακή. Αυτή τη φορά, όχι σε κάποιο σημείο του επαρχιακού δικτύου αλλά στην «καρδιά» της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Μεταξουργείο.

Ειδικότερα, το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής και το απαθανάτισε με το κινητό του τηλέφωνο οδηγός αυτοκινήτου στη διασταύρωση της οδού Ανδρομάχης με τη λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως.

Όπως θα δείτε, στην ισόπεδη διάβαση, ενώ περνούσε τρένο, οι μπάρες δεν είχαν κατέβει και οι οδηγοί συνέχιζαν την πορεία τους.

«Υπάλληλος δεν υπήρχε πουθενά», ακούγεται να λέει στο βίντεο που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στο Tik Tok.

«Σε μια χώρα που ζούμε από τύχη»

Μιλώντας στο Mega, είπε: «Ήμουν στο φανάρι για να στρίψω επί της Ανδρομάχης. Με το που έστριψα, άκουγα να σφυρίζει το τρένο και όταν συνειδητοποίησα ότι το τρένο πήγαινε σιγά σιγά και σφύριζε πολλές φορές, έβλεπα τα αυτοκίνητα να περνούν τις γραμμές και οι προστατευτικές μπάρες να μην έχουν κατέβει».

Όπως λέει ο ίδιος: «Ο κύριος που ήταν υπεύθυνος εκεί, ήταν άφαντος. Την ώρα που τραβούσα το βίντεο, φαίνεται να τρέχει. Πιστεύω ή στη θέση του δεν ήταν ή δεν του έδωσαν εντολή ότι φεύγει το τρένο». «Είμαστε σε μια χώρα που κανείς δεν ελέγχει τίποτα. Δεν ασχολείται κανένας, είμαστε σε μια χώρα που ζούμε από τύχη», καταλήγει.

Δείτε επίσης:

Πρωτοφανές: Δημοσιογράφοι ζητούν να μην μεταδοθούν πληροφορίες για την ολομέλεια του Αρείου Πάγου για το ψήφισμα «καταπέλτη»

Άρειος Πάγος: Συγκαλούν ολομέλεια για το ψήφισμα «καταπέλτη» του Ευρωκοινοβουλίου με σκοπό να το αντικρούσουν

Ευρωκοινοβούλιο: Υποκλοπές, Τέμπη, αστυνομική βία και ελευθερία του Τύπου στο ψήφισμα κόλαφο για τον Μητσοτάκη

Θα απέχει ο Π. Πολάκης από την ψηφοφορία για τα ομόφυλα ζευγάρια – «Συνέπειες» έχει προαναγγείλει ο Κασσελάκης

«Harvard από το… Κιλκίς» τα ιδιωτικά ΑΕΙ του Μητσοτάκη – Ο Περικλής Γκόγκας διαλύει το κυβερνητικό αφήγημα (Video)

Έγκλημα Τέμπη: Καρυστιανού στο Ευρωκοινοβούλιο: «Στις χώρες σας θα τολμούσε κανείς να βάλει τιμή στην ανθρώπινη ζωή;» (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter