Παναθηναϊκός: Πέρασε με τεσσάρα (4-1) από την Τρίπολη

Παναθηναϊκός: Πέρασε με τεσσάρα (4-1) από την Τρίπολη
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση, μετά την ήττα του από την ΑΕΚ, και διέλυσε με 4-1 τον Αστέρα στην Τρίπολη. Η νίκη έγειρε υπέρ των πράσινων με δύο γκολ του Φώτη Ιωαννίδη στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχαν πετύχει άλλα δύο γκολ, ενώ είχαν χάσει πέναλτι με τον Σπόραρ στο 45’.

Το σκορ άνοιξε στο 5΄ο Αράο και στο 7’ ισοφάρισε σε 1-1 ο Καλτσάς. Στο 31’ ο Βέρμπιτς έδωσε και πάλι προβάδισμα στο σκορ στο τριφύλλι.

Ο Ιωαννίδης μπήκε αλλαγή στο 73’ και στο 80’ σκόραρε από την άσπρη βούλα ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-1. Αυτό ήταν το δεύτερο πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι. Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 87’ με υπέροχο γκολ του Ιωαννίδη.

«Κάναμε καλό παιχνίδι κόντρα σε μία καλή ομάδα. Είχαμε όλες τις προϋποθέσεις να γίνει ένα καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, είχαμε και τον κόσμο μας που μας βοήθησε πολύ.Ο Αστέρας είναι πάντα μία υπολογίσιμη ομάδα. Αρκετά χρόνια δεν είχαμε κερδίσει εδώ, αν και δεν το σκεφτόμαστε, χαίρομαι που κερδίσαμε και με τον τρόπο που παίξαμε», δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος συμπλήρωσε: «Μου άρεσε η διάθεση τον παικτών μας, αν και κάναμε ροτέισον. Παίξαμε με καλό ρυθμό, δεν ήταν εύκολο να βρούμε φάσεις κόντρα σε μία κλειστή άμυνα. Στο 60′ μέχρι το 70′ χάσαμε λίγο το μυαλό μας και τον έλεγχο στα χαφ και με αβίαστα λάθη μπορούσαν να μας δημιουργήσουν πρόβλημα, όμως τελικά τα καταφέραμε».

Ο Ευαγγέλου (Αθηνών) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Αλβάρες, Χριστόπουλο, Καρμόνα, Μλαντένοβιτς.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Άλβαρες, Καστάνιο, Χριστόπουλος, Γκρόζντανιτς (61’ Σουρλής), Μουνάφο (76’ Ντιαρά), Ρεγκίς, Μπαρτόλο (76’ Ζουγλής), Καλτσάς (83’ Σίτο), Μιριτέλο (61’ Μάντζης).

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Πάλμερ (46’ Σάνκεφελντ), Γεβντάι (84’ Πέρεθ), Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Αράο, Τζούρισιτς, Βέρμπιτς (65’ Μαντσίνι), Παλάσιος (74’ Βιλένα), Σπόραρ (73’ Ιωαννίδης).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter