Πανσερραϊκός – Αρης 1-1: Στο 95’ τα «λιοντάρια» άρπαξαν τον βαθμό

Πανσερραϊκός – Αρης 1-1: Στο 95’ τα «λιοντάρια» άρπαξαν τον βαθμό

Ο Αρης προηγήθηκε στις Σέρρες με ένα απίθανο γκολ του Λορέν Μορόν (52’), αλλά τον τελευταίο λόγο τον είπαν τα «λιοντάρια». Ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε στο 95’ με τον Αλεξιτς (1-1) και πρόσθεσε άλλον ένα βαθμό στο σακούλι του στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα 1.

«Έχουμε δεχτεί αρκετά γκολ στα τελευταία λεπτά, σήμερα σκοράραμε εμείς στο τέλος. Είναι κρίμα γιατί θεωρώ πως έπρεπε να πάρουμε τους τρεις πόντους. Είναι σημαντικός όμως και ο βαθμός, βελτιωθήκαμε αμυντικά, δουλεύουμε πολύ. Στο γκολ που δεχτήκαμε δεν είχαμε καλή αντίδραση, αλλά σε γενικές γραμμές αντιδράσαμε καλά», δήλωσε ο προπονητής του Πανσερραϊκού Πάμπλο Γκαρσία, ενώ από την πλευρά του ο τεχνικός του Αρη Ακης Μάντζιος είπε: «Δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα. Κλείσαμε ένα σερί δέκα αγώνων με ισοπαλία. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι το ελέγχαμε και θα μπορούσαμε άνετα να κερδίσουμε. Μια ολιγωρία στο τέλος ήταν αρκετή για να δεχτούμε γκολ. Στο πρώτο παιχνίδι εμείς βάλαμε γκολ στο τέλος, τώρα ήταν η σειρά μας να το δεχτούμε».

Ο Θ. Τζήλος έδειξε κίτρινη κάρτα στους

Θυμιάνη, Στάικο, Ουεντραογκό, Δεληγιαννίδη, Αλεξιτς, Οντουμπάγιο, Mοντόγια.

Πανσερραϊκός: Χοβάν, Πηλέας (72’ Σοφιανός), Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Δεληγιαννίδης (95’ Αλεξιτς), Στάικος (72’ Οικονόμου), Ουεντραογκό, Ντανκερλούι, Τομάς (79’ Αλεξιτς), Ουάρντα, Μπετανκόρ.

Άρης: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Βέλεθ (82’ Ρόουζ), Μπράμπετς, Μοντόγια, Τζούρασεκ (82’ Φετφατζίδης), Νταρίντα, Βερστράτε, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο (82’ Ζαμόρα), Μορόν.

**Στο Βόλο η τοπική ομάδα παραχώρησε ισοπαλία στον Παναιτωλικό (1-1). Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Σενγκέλια στο 8’, ενώ ο Γκαρσία ισοφάρισε στο 15’.

Βόλος: Κόβατς, Άλχο, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Μύγας, Γκλάβτσιτς (81’ Ντε Καμπς), Μπαριέντος (56’ Τσοκάνης), Κόμπα (64’ Μωραϊτης), Ασεχνούν, Ντέλετιτς (56’ Ποπέσκου), Γκαρσία (81’ Μπερτόλιο).

Παναιτωλικός: Στεργιάκης, Μλάντεν, Οικονόμου, Μαλής, Μαυρίας (57’ Μπακάκης), Τορεχόν, Πέρες (70’ Τσιγγάρας), Λιάβας, Χατζηθεοδωρίδης (84’ Χουάνπνι), Καρέλης (84’ Πέδρο Ζοάο), Σενγκέλια (84’ Ντίαζ).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter