ΠΑΟΚ: Ποια είναι η Μίντιλαντ αντίπαλος του στην Conference League

ΠΑΟΚ: Ποια είναι η Μίντιλαντ αντίπαλος του στην Conference League

Παρά τη μικρή ιστορία της (ιδρύθηκε μόλις το 1999) η Μίντιλαντ έχει καταφέρει να κατακτήσει τρία πρωταθλήματα στην Δανία, με τελευταίο το 2020, αλλά και το Κύπελλο το 2019. Μάλιστα, την περσινή σεζόν συμμετείχε για πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League.

Προπονητής της είναι ο Δανός παλαίμαχος φορ, Μπο Χένρικσεν. Στο φετινό πρωτάθλημα μετά από 17 αγωνιστικές είναι πρωτοπόρος με 35 βαθμούς, δύο περισσότερους από την Κοπεγχάγη που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων.

Στον Β’ προκριματικό γύρο του Champions League απέκλεισε τη Σέλτικ με 1-1 εντός και νίκη 2-1 στη Σκωτία, αλλά αποκλείστηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο από την Αϊντχόφεν με δύο ήττες (0-3, 1-0).

Στον έκτο όμιλο του Europa League τερμάτισε στην 3η θέση. Κέρδισε εντός την Μπράγκα 3-2, έχασε 0-1 από τον Ερυθρό Αστέρα και έφερε 1-1 με την Λουντογκόρετς, ενώ εκτός έχασε 3-1 από την Μπράγκα κι έφερε ισοπαλίες με Αστέρα (11) και Λουντογκόρετς (0-0).

Τη σεζόν 2014-15 αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ του Europa League με τους «πράσινους» να κερδίζουν δυο φορές (4-1 εντός και 2-1 εκτός).

Τα χρώματα της Μίντιλαντ είναι μαύρο και κόκκινο και έδραέχει την MCH Arena, 11.500 θεατών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter