Παππάς: «Ανήθικη και παράνομη η στοχοποίηση του Documento – Έκθετη η κυβέρνηση Μητσοτάκη»

Παππάς: «Ανήθικη και παράνομη η στοχοποίηση του Documento – Έκθετη η κυβέρνηση Μητσοτάκη»

«Η στοχοποίηση της εφημερίδας Documento, με τη στράτευση των ελεγκτικών μηχανισμών της Πολιτείας στο κυβερνητικό σχέδιο φίμωσης των «ενοχλητικών» δημοσιογράφων, είναι ανήθικη, παράνομη και επιφέρει ένα ακόμα χτύπημα στην ελευθερία του Τύπου», σημείωσε ο Νίκος Παππάς.

«Οι περιορισμοί στο έργο των ανθρώπων του Τύπου και η προσπάθεια οικονομικού και ηθικού στραγγαλισμού της εφημερίδας Documento επιβεβαιώνουν τις ανησυχίες για την κατάσταση του κράτους δικαίου στην Ελλάδα. Η κυβέρνηση της Ν.Δ. είναι έκθετη. Για μια ακόμα φορά. Αυτό όμως είναι το λιγότερο. Με τις επιλογές της εκθέτει τη χώρα και τους πολίτες», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή, 24 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν ερώτηση στον υπουργό Οικονομίας Κωστή Χατζηδάκη, σχετικά με την «αποστολή οικονομικής και πολιτικής δολοφονίας» του Documento από την ΑΑΔΕ,  προκειμένου η κυβέρνηση και προσωπικά ο υπουργός να πάρει σαφή θέση για την παράνομη απόπειρα «στραγγαλισμού» της εφημερίδας.

Διαβάστε επίσης: Οικονομικός «στραγγαλισμός» Documento: Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ για τα χαλκευμένα στοιχεία της ΑΑΔΕ

Αποκάλυψη – Οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ χάλκευσαν στοιχεία εναντίον του Documento για να βάλουν πρόστιμο

Η στοχοποίηση του Documento από τη μαφία

O µίστερ ΑΑ∆Ε γνωρίζει τα πάντα για το κύκλωµα

Οι αγέλες των επίορκων της ΑΑΔΕ

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter