Παππάς: Όσες συγγνώμες και αν προβάρει ο κ. Μητσοτάκης οι ευθύνες του δεν κρύβονται

Παππάς: Όσες συγγνώμες και αν προβάρει ο κ. Μητσοτάκης οι ευθύνες του δεν κρύβονται

«Όσες συγγνώμες και αν προβάρει ο κ. Μητσοτάκης, όσο ταλαιπωρημένος -αν και δήθεν μάχιμος- και αν θέλει να δείχνει, οι ευθύνες του δεν κρύβονται. Το (δήθεν) επιτελικό του κράτος είναι ένα κράτος που απουσιάζει. Το βλέπουμε, το ζούμε. Είτε το δείχνει η τηλεόραση είτε όχι», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του ο Νίκος Παππάς, ο οποίος αναρωτιέται «πόσο ακόμα θα αφήνει τις ζωές των ανθρώπων σε κίνδυνο; Πόσο θα αφήνει να ζημιώνεται ο ήδη πληττόμενος ελληνικός τουρισμός;»

Η ανάρτηση του Νίκου Παππά

Εδώ και πέντε μέρες η Ρόδος καίγεται. Το νησί ζει μια κόλαση. Χιλιάδες πολίτες (ντόπιοι και επισκέπτες), ζώα, περιβάλλον, μοναστήρια, σπίτια, δημόσια κτίρια, ξενοδοχεία, περιουσίες βρίσκονται στο έλεος.

Όσες συγγνώμες και αν προβάρει ο κ. Μητσοτάκης, όσο ταλαιπωρημένος -αν και δήθεν μάχιμος- και αν θέλει να δείχνει, οι ευθύνες του δεν κρύβονται.

Το (δήθεν) επιτελικό του κράτος είναι ένα κράτος που απουσιάζει. Το βλέπουμε, το ζούμε. Είτε το δείχνει η τηλεόραση είτε όχι.

Τι τον εμποδίζει, τελικά, να ενισχύσει την «άμυνα» της χώρας και την προστασία της κοινωνίας απέναντι στις φωτιές;

Πόσες απευθείας αναθέσεις πρέπει να κάνει και πόσα δις πρέπει να αυξήσει το δημόσιο χρέος για να ρίξει, επιτέλους, μια ματιά και στην ενίσχυση των δυνάμεων και των μέσων πυρόσβεσης;

Ποσό ακόμα θα αφήνει τις ζωές των ανθρώπων σε κίνδυνο; Πόσο θα αφήνει να ζημιώνεται ο ήδη πληττόμενος ελληνικός τουρισμός;

Ελπίζουμε, ειλικρινά, να σταματήσει αυτό το δράμα στη Ρόδο το συντομότερο δυνατό.

Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στους πολίτες που αγωνιούν και στους άνδρες και στις γυναίκες της Πυροσβεστικής, στις δυνάμεις τους στρατού, στους εθελοντές που επιχειρούν για μια ακόμα βραδιά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter