Πάσχα στα νοσοκομεία για πάνω από 25 παιδιά χωρίς να πάσχουν από κάποια ασθένεια

Πάσχα στα νοσοκομεία για πάνω από 25 παιδιά χωρίς να πάσχουν από κάποια ασθένεια

Συνεχίζεται η παρατεταμένη παραμονή εγκαταλελειμμένων παιδιών στα Νοσοκομεία Παίδων χωρίς να πάσχουν από κάποια ασθένεια. Συγκεκριμένα, πάνω από 25 παιδιά παραμένουν στα νοσοκομεία και έκαναν Πάσχα μαζί με τους υγειονομικούς, με εισαγγελική εντολή, λόγω έλλειψης προνοιακών μονάδων.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, φέτος το Πάσχα 6 εγκαταλελειμμένα παιδιά βρίσκονται στο Αγλαΐα Κυριακού, 15 εγκαταλελειμμένα παιδιά στο Αγία Σοφία και 4 εγκαταλελειμμένα παιδιά στο Παίδων Πεντέλης, ενώ πολλά άλλα στις παιδιατρικές κλινικές των Νοσοκομείων.

Ταυτόχρονα ανάμεσα στους ασθενείς που πέρασαν το Πάσχα μέσα στα νοσοκομεία, υπάρχουν και άνθρωποι που αρνούνται να πάρουν εξιτήριο. «Εκεί που σηκώνουμε τα χέρια ψηλά είναι με τα νοσηλευόμενα άτομα που ενώ έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα της υγείας τους αρνούνται να πάρουν εξιτήριο γιατί δεν έχουν που να πάνε. Τους έκοψαν το ηλεκτρικό ρεύμα, η σύνταξη δεν φθάνει, δεν έχουν σπίτι, δημόσιες προνοιακές μονάδες δεν υπάρχουν και οι ιδιωτικές απλησίαστες. Παραμένουν μήνες στα Νοσοκομεία. Είναι δεκάδες και συνεχώς αυξάνουν» λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος .

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter