Γονείς Άλκη Καμπανού: «Πιστεύαμε ότι θα ήταν το τελευταίο θύμα της τυφλής οπαδικής βίας…» (Video)

Γονείς Άλκη Καμπανού: «Πιστεύαμε ότι θα ήταν το τελευταίο θύμα της τυφλής οπαδικής βίας…» (Video)

Συγκλονισμένοι είναι οι γονείς του Άλκη Καμπανού από το νέο αιματηρό επεισόδιο οπαδικής βίας, με θύμα έναν 29χρονο φίλαθλο, από επίθεση χούλιγκανς στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως είπε στην ΕΡΤ ο πατέρας του Άλκη: «Πιστεύαμε ότι ο Άλκης θα ήταν το τελευταίο θύμα αυτής της τυφλής βίας αλλά συνεχίζεται δυστυχώς… Έχασε τη ζωή του ένα παλικάρι… είμαι συγκλονισμένος κι εγώ και η σύζυγός μου», τόνισε ο κ. Αριστείδης Καμπανός και κατέληξε λέγοντας:  «Τα λόγια είναι φτωχά για να απαλύνουν τον πόνο αυτών των γονιών που έχασαν το παιδί τους, δηλώνουμε την ηθική μας συμπαράσταση». Ανέφερε ακόμη πως θα επικοινωνήσει με τους γονείς του αδικοχαμένου νέου…

Η μητέρα του Άλκη Καμπανού συγκλονισμένη ανέφερε ότι πρόκειται για μια παράλογη βία που δυστυχώς ξεπέρασε τα όρια της Ελλάδας και πάει να γίνει παγκόσμιο φαινόμενο. «Δεν υπάρχουν λόγια, τις επόμενες μέρες θα έρθουμε σε επικοινωνία με την οικογένεια του Μιχάλη. Δεν υπάρχουν λόγια ειλικρινά. Περάσαμε έναν Γολγοθά και το μόνο που έχω να πω για την οικογένεια είναι κουράγιο και δύναμη. Έχουν μεγάλο αγώνα. Ο δικαστικός αγώνας είναι ακόμη πιο σκληρός και ψυχοφθόρος» σημείωσε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter