Πάτρα: Πωλείται το σπίτι που ζούσε η οικογένεια Πισπιρίγκου και Δασκαλάκη

Πάτρα: Πωλείται το σπίτι που ζούσε η οικογένεια Πισπιρίγκου και Δασκαλάκη

Το σπίτι που ζούσε τα προηγούμενα χρόνια η οικογένεια Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου στην περιοχή της Αγίας Σοφίας βγήκε προς πώληση, με μεσιτικό γραφείο να αναλαμβάνει να βρει αγοραστή.

Σύμφωνα με το Pelop.gr, η μεσίτρια ανάρτησε την αγγελία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναζητώντας υποψήφιους αγοραστές, με αρκετούς χρήστες του διαδικτύου να αναγνωρίζουν και να σχολιάζουν πως επρόκειτο για το ακίνητο που ζούσε η οικογένεια της κατηγορούμενης μητέρας που αναμένει την απόφαση του δικαστηρίου για το θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας.

Το τριόροφο της οδού Μπιζανίου άνηκε στην σπιτονοικοκυρά Ευγενία Κούτρα, η οποία είχε ταλαιπωρηθεί από προβλήματα υγείας και έφυγε από τη ζωή το 2020. Προφανώς οι κληρονόμοι της Ευγενίας Κούτρα θέλουν να πουλήσουν το ακίνητο, ιδιαίτερα μετά τις αντιδράσεις που είχαν σημειωθεί στη γειτονιά με αρκετό κόσμο να συγκεντρώνεται έξω από το σπίτι όταν είχε ξεσπάσει σάλος με την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: Κασσελάκης: Το πιο εύκολο πράγμα θα ήταν να κέρδιζα τις εκλογές με 90% – Δεν υπάρχει ζήτημα αμφισβήτησης

Αποκάλυψη: Χάθηκαν κρίσιμα έγγραφα από δικογραφία στα υπόγεια της Ευελπίδων – Οι σακούλες με τα τιμολόγια

ΠΑΣΟΚ: Παραλήρημα μίσους αρχιμανδρίτη στην Ηλιούπολη κατά Παύλου Χρηστίδη

Ναβάλνι: Δολοφονήθηκε λίγο πριν γίνει ανταλλαγή κρατουμένων – Τι αποκαλύπτει συνεργάτης του

Κόρινθος: Τον viral… πατήρ Κλεομένη έδειξε ο παλαιοχριστιανός για πατέρα του εγγονού του – Τι κατέθεσε

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter