Πειραιάς: Έκρηξη με «οσμή» Greek Mafia – Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές (Video)

Πειραιάς: Έκρηξη με «οσμή» Greek Mafia – Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές (Video)

Η ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε βενζινάδικο στον Πειραιά έχει κινητοποιήσει τις Αρχές που διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών αλλά και των κινήτρων πίσω από τη βομβιστική επίθεση η οποία προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές επί της οδού Ομηρίδου Σκυλίτση.

Η Αστυνομία ερευνά τυχόν σύνδεση του περιστατικού με τη Greek Mafia, έχοντας συγκεντρώσει επίσης πληροφορίες για τη διαχείριση του πρατηρίου υγρών καυσίμων. Στο παρελθόν, την επιχείρηση φέρεται να ήλεγχε, μέσω τρίτων, όνομα της νύχτας που δολοφονήθηκε στον Νέο Κόσμο. Μετά το περιστατικό, η διαχείριση της επιχείρησης πέρασε σε άλλα πρόσωπα.

Παράλληλα, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι «παίζει» και το σενάριο επιχείρησης για «επέκταση των δραστηριοτήτων» κάποιας ομάδας, σημειώνοντας ότι επίθεση τέτοιας ισχύος σε κατοικημένη περιοχή πιθανόν να αποτελεί «επίδειξη δύναμης».

Η Αστυνομία εξετάζει εάν το εν λόγω «μήνυμα» αφορά τα πρόσωπα που ανέλαβαν τη διαχείριση του πρατηρίου μετά τη δολοφονία του επιχειρηματία στον Νέο Κόσμο, όπως σημειώνεται το ieidiseis.gr.

«Νιώσαμε ότι έπεσε η πολυκατοικία»

Σοκαρισμένοι είναι οι ένοικοι των πολυκατοικιών επί της οδού Ομηρίδου Σκυλίτση στον Πειραιά, μετά την ισχυρή έκρηξη.

Οι πρώτες μαρτυρίες μιλούν για εκκωφαντικό θόρυβο αλλά και αρκετές υλικές ζημιές σε τζαμαρίες, εισόδους πολυκατοικιών και σταθμευμένα οχήματα.

«Εγώ μένω ακριβώς δίπλα από το βενζινάδικο. Μέσα σε δευτερόλεπτα μία τεράστια έκρηξη, δεν καταλάβαμε τι γίνεται. Νιώθαμε ότι πέφτει η πολυκατοικία. Δεν είχαμε ακούσει καν τις τζαμαρίες μας να πέφτουνε. Ολες μας οι τζαμαρίες από την πλευρά που βλέπει η Σκυλίτση έσπασαν. Εγώ μένω στον 6ο όροφο. Γκρεμιστήκανε όλα. Ήταν τεράστιο το σοκ», δήλωσε ένοικος πολυκατοικίας στο Open TV.

Διαβάστε επίσης: Πειραιάς: «Nιώσαμε ότι έπεσε η πολυκατοικία» – Μαρτυρίες για την ισχυρή έκρηξη (Video)

Πειραιάς: Έκρηξη βόμβας σε πάρκινγκ δίπλα από πρατήριο καυσίμων – Τι εξετάζουν οι Αρχές (Videos)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter