Πειραιάς: «Όλοι οι εργάτες ήταν ανασφάλιστοι – Κανένα μέτρο προστασίας στο κτίριο που κατέρρευσε» (Video)

Πειραιάς: «Όλοι οι εργάτες ήταν ανασφάλιστοι – Κανένα μέτρο προστασίας στο κτίριο που κατέρρευσε» (Video)

«Δεν υπήρχε κανένα μέτρο προστασίας ούτε κράνη, ούτε κορδέλες υπήρχαν γύρω από το κτίριο ενώ κατεδαφιζόταν», αποκάλυψε ο δικηγόρος τριών εκ των οκτώ εργατών που εκτελούσαν εργασίας στο κτίριο το οποίο κατέρρευσε στον Πειραιά, με αποτέλεσμα τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού.

Ο Γιώργος Σαπουντζάκης σημείωσε επίσης ότι όλοι όσοι εργάζονταν στην κατεδάφιση ήταν ανασφάλιστοι, αναφέροντας επίσης ότι δεν είχε εκδοθεί η κατάλληλη άδεια, αλλά «οικοδομική άδεια μικρής κλίμακας. Δηλαδή, για ελαιοχρωματισμούς και πλακάκια ενώ γινόταν κατεδάφιση του κτιρίου». 

Διαβάστε σχετικά: 

Πειραιάς: Το χρονικό της τραγωδίας με την κατάρρευση του κτιρίου – Θρήνος για τον 31χρονο, συνελήφθη ο εργολάβος (Video)

Πειραιάς: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου – Ο εντοπισμός του 31χρονου αστυνομικού

Περιγράφοντας στο Action24 το πώς συνέβη το εργατικό δυστύχημα, ανέφερε -μεταφέροντας τα όσα του είπαν οι εργάτες- ότι «την προηγούμενη μέρα είχαν ρίξει τον πρώτο όροφο και είχαν μείνει μόνο οι τοίχοι. Απέμεναν λίγα πράγματα, μόλις πήγαν να κατεδαφίσουν κάτι από το μπάνιο έγινε το ατύχημα. Τους ρώτησαν οι αστυνομικοί πώς στηριζόταν το κτίριο γιατί είχαν κατεδαφιστεί και οι κολώνες και απάντησαν ότι είχαν μείνει τα δοκάρια».

Παράλληλα, ανέφερε ότι ένας εκ των τραυματιών είναι σε σοβαρή κατάσταση και πως εκφράζονται φόβοι για το ότι δεν θα μπορέσει να περπατήσει ξανά.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Μισοθαμμένη παλέτα εντοπίστηκε στο ιδιόκτητο οικόπεδο – «Αγωνιώ μήπως βρεθεί βιολογικό υλικό» λέει συγγενής στο documentonews.gr

«Λογοκρισία» και στον Γεραπετρίτη; ΑΠΕ-κόπη σημείο της ομιλίας του (Video)

Καιρός: Τι είναι ο «πολικός αεροχείμαρρος» που θα φέρει βροχές και… χιόνια – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν (Video)

Ιεράπετρα: Πώς ο θάνατος του 65χρονου Γερμανού «μετατράπηκε» σε ανθρωποκτονία – Στον ανακριτή ο 45χρονος

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter