Περιστέρι: Τουλάχιστον 20 παιδιά παρακολουθούσαν τον ξυλοδαρμό της μαθήτριας (Video)

Περιστέρι: Τουλάχιστον 20 παιδιά παρακολουθούσαν τον ξυλοδαρμό της μαθήτριας (Video)

Ολοένα και περισσότερα είναι πλέον τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων. Αντίστοιχο περιστατικό σημειώθηκε και στο Περιστέρι, όταν ανήλικα κορίτσια έριξαν στο έδαφος και χτυπούσαν με μανία μια 13χρονη, ενώ εξωφρενικό είναι το γεγονός ότι τουλάχιστον 20 παιδιά παρακολουθούσαν και κατέγραφαν τον άγιο ξυλοδαρμό, ενώ παράλληλα ζητωκραύγαζαν.

Διαβάστε επίσης: Βίντεο σοκ: Άγριος ξυλοδαρμός 14χρονης από τρεις συμμαθήτριές της σε σχολείο στο Περιστέρι

Υπενθυμίζεται ότι για τον ξυλοδαρμό έχουν συλληφθεί τρία ανήλικα κορίτσια, ηλικίας 13, 14 και 16 ετών.

 

Συμμαθήτριές τους μίλησαν στον ΑΝΤ1 αναφέροντας ότι μια μπλούζα ήταν αυτό που αποτέλεσε την αιτία της άγριας επίθεσης. «Εγώ γνωρίζω ότι τσακώθηκαν για μια μπλούζα. Έχουν γίνει και άλλα περιστατικά, αλλά όχι τόσο άγρια όσο αυτό», είπαν.

«Αν μπλεχτείς σε τέτοιες παρέες, θα συμβεί…»

Όταν οι κοπέλες ρωτήθηκαν αν φοβούνται ότι μπορεί και οι ίδιες να πέσουν θύμα τέτοιων επιθέσεων, είπαν: «Αν δεν σε νοιάζει και τους αγνοείς, δεν σου κάνουν κάτι. Αλλά αν μπλεχτείς σε τέτοιες παρέες, θα συμβεί».

«Αυτή τη στιγμή φοβάμαι και για τη ζωή του παιδιού μου! Αφού έφτασαν σε αυτό το σημείο, μπορεί να κάνουν και τίποτα χειρότερο. Εδώ μιλάμε για επικίνδυνα παιδιά. Για ασήμαντη αφορμή… κάποιοι το παίζουν αρχηγοί μέσα στο σχολείο» δήλωσε ο πατέρας της μαθήτριας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter