Πέτρος Ξεκούκης: Μπορεί κάποιες να πήγαν οικειοθελώς με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Πέτρος Ξεκούκης: Μπορεί κάποιες να πήγαν οικειοθελώς με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Στο Πρωινό μίλησε ο Πέτρος Ξεκούκης για τις καταγγελίες εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη και όσα είπε δεν τα χωράει το μυαλό μας.

Ο ηθοποιός μέσα στα πολλά που ανέφερε δήλωσε απαρηγόρητος για τον Πέτρο Φιλιππίδη και πως θα έπρεπε να μπούμε στη θέση του, για τα όσα περνάει. Και, εκεί, που λες δεν είναι δυνατόν να λέγονται αυτά συνεχίζει υποστηρίζοντας πως κάποια από τα θύματα μπορεί να πήγαν οικειοθελώς.

Εγώ, πάλι, κύριε Ξεκούκη προτιμώ να μπω στην θέση όλων αυτών των γυναικών, που πήγαν να εργαστούν και βρέθηκαν αντιμέτωπες με έναν φερόμενο βιαστή. Με έναν κακοποιητή που παρενοχλούσε, φώναζε, εκβίαζε και τρομοκρατούσες εργαζομενους, κάνοντας χρήση της όποιας εξουσίας του.

Και, επειδή, μας έχετε ζαλίσει με το ταλέντο του Φιλιππίδη, που τα τελευταία χρόνια ανακύκλωνε μια επιθεωρησιακή μανιέρα, παίζοντας τον εαυτό του, να σας θυμίσω πως δεν διώκεται για το αν είναι ταλαντούχος ή όχι (πόσο, κενό να μιλάμε εν έτη 2022, με όρους ταλέντου για τους καλλιτέχνες, λες και είναι μαιμούδες στο τσίρκο), αλλά διώκεται για βιασμούς… Β Ι Α Σ Μ Ο Υ Σ!!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter