Πλημμύρες – Μεγάλα Καλύβια: Σπαρακτική έκκληση – «Όλο τους λένε θα έρθουμε να σας πάρουμε, από χθες δεν έχει πάει κανένας»

Πλημμύρες – Μεγάλα Καλύβια: Σπαρακτική έκκληση – «Όλο τους λένε θα έρθουμε να σας πάρουμε, από χθες δεν έχει πάει κανένας»

Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι στη Θεσσαλία όπου Καρδίτσα, Τρίκαλα και Μαγνησία περνούν ιδιαίτερα δύσκολες ώρες. Η οργή ξεχειλίζει.

Δείτε επίσης: Παραμένουν εγκλωβισμένοι οι 40 κάτοικοι στην Αγία Τριάδα Καρδίτσας: Ανάμεσά τους ένα μωρό – «Θα πεθάνουμε από την πείνα»

Κάτοικος από τα Μεγάλα Καλύβια Τρικκαίων, η κ. Φωτεινή, κάνει έκκληση για να βοηθήσουν την οικογένειά της, μέσω του ΣΚΑΪ. Με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή, ευχαρίστησε τους εθελοντές του χωριού που «πήγαν στους δικούς μου λίγο νερό. Θέλω κάποιος να πάει να τους πάρει από το σπίτι και να τους μεταφέρει κάπου που να είναι ασφαλές. Το σπίτι μας έχει καταστραφεί. Δεν υπάρχει ρεύμα, δεν υπάρχει νερό».

Τόνισε επίσης: «Υπάρχουν κάποιες βάρκες στο χωριό μας. Και με τον στρατό επίσης. Όμως αυτές οι βάρκες δεν έχουν πάει να βοηθήσουν. Όλο τους λένε θα έρθουμε να σας πάρουμε. Από χθες το μεσημέρι δεν έχει πάει κανένας. Εγώ είμαι μακριά και προσπαθώ με τη θεία μου να πάρουμε τηλέφωνο να πάνε να τους βοηθήσουν».

«Πήγαν κάποιοι πολιτικοί χθες και απλά πήγαν για να φανούν στις φωτογραφίες», είπε ακόμα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter