Πλουτοχώρι Ηλείας: Κανένα ίχνος του 45χρονου που παρασύρθηκε από τον χείμαρρο την περασμένη Δευτέρα

Πλουτοχώρι Ηλείας: Κανένα ίχνος του 45χρονου που παρασύρθηκε από τον χείμαρρο την περασμένη Δευτέρα

Δραματικές ώρες ζουν οι συγγενείς του 45χρονου οδηγού αυτοκινήτου στην Ηλεία που παρασύρθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, μαζί με την σύντροφό του από ορμητικά νερά χειμάρρου στο Πλουτοχώρι Ζαχάρως, λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Οχτώ ημέρες μετά το τραγικό συμβάν και παρότι εντοπίστηκε η σορός της συντρόφου του, δεν υπάρχει κανένα ίχνος από τον 45χρονο οδηγό.

«Ζούμε ένα δράμα . Θέλουμε να βρεθεί ο άνθρωπός μας , να τον κλάψουμε και να τον κηδέψουμε όπως του αρμόζει» – αναφέρουν συγκλονισμένοι οι συγγενείς του και κάνουν έκκληση στους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να εντείνουν τις προσπάθειές τους για την ανεύρεση του 45χρονου.

« Καταβάλουμε όλο το 24ωρο μεγάλες προσπάθειες για την ανεύρεση αυτού του ανθρώπου με ότι δυνάμεις έχουμε στην διάθεσή μας. Εχουμε ερευνήσει όλα τα πιθανά σημεία του χειμάρρου ενώ οι έρευνες μας έχουν επεκταθεί και στο ποταμό Αλφειό. Δυστυχώς μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει βρεθεί το παραμικρό . Εικάζεται ότι η σορός του βρίσκεται κάπου θαμμένη κάτω από τα φερτά υλικά του χειμάρρου η ότι αυτή έχει παρασυρθεί στον Αλφειό και από εκεί στη θάλασσα. Ερευνούμε με ειδικά μέσα και δυνάμεις όλα τα σημεία χωρίς όμως αποτέλεσμα» – ανάφερε στο documentonews.gr ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηλείας Βασίλειος Σολδάτος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter