Πογιέτ: «Οι παίκτες μου έκαναν τα πάντα, δεν είχαμε τύχη»

Πογιέτ: «Οι παίκτες μου έκαναν τα πάντα, δεν είχαμε τύχη»
EURO 2024 / TEΛΙΚΟΣ PLAY OFF / ΓΕΩΡΓΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (EUROKINISSI)

Ο Γουστάβο Πογιέτ στις δηλώσεις του, μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής από το Euro, έκανε λόγο για ατυχία, ενώ δεν θέλησε να μιλήσει για το μέλλον του στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ομοσπονδιακού προπονητή: «Υπάρχει μεγάλη θλίψη, οι παίκτες είναι συντετριμμένοι. Δεν είχαμε τύχη τα τελευταία δύο χρόνια, ούτε στην κλήρωση, δεν κερδίσαμε κάποιο παιχνίδι από τύχη. Οι παίκτες έκαναν τα πάντα, ότι μπορούσαν. Τους ζητήσαμε να κάνουν τα πάντα και το έκαναν. Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι που πάλι δεν είχαμε τύχη.

Για πρώτη φορά εδώ και πάρα πολλά παιχνίδια δεν μπορέσαμε να κάνουμε αλλαγές που θα βοηθούσαν τους παίκτες, είχαμε τραυματισμούς, κράμπες, κίτρινες κάρτες. Τέσσερις από τις αλλαγές ήταν αναγκαστικές. Ήταν και αυτός ένας αρνητικός παράγοντας.

Ήταν προνόμιο που ήμουν προπονητής αυτής της ομάδας. Δεν είναι η στιγμή τώρα να μιλήσουμε για το μέλλον μου, σε πέντε ημέρες (σσ: τότε λήγει το συμβόλαιο του) θα δούμε. Είναι η στιγμή να αναλύσουμε, να δούμε τι έγινε απόψε αλλά δεν είναι η στιγμή να μιλήσουμε για το μέλλον μου».

Το αστέρι της Γεωργίας, ο Χβίτσα Κβαρατσκέλια, στις δηλώσεις του ανέφερε: «Γράψαμε ιστορία. Ήταν δύσκολο, επειδή παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα. Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλον τον κόσμο που μας εμπιστεύτηκε σε κάθε στιγμή. Πιέζαμε για 120 λεπτά. Είναι μια φανταστική μέρα. Δεν μπορώ να πω τίποτα. Πριν από τον αγώνα είπα στα παιδιά ότι παίζαμε 60.000 εναντίον 11. Το είδατε. Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους τους φιλάθλους που μας υποστήριζαν για 120 λεπτά. Τα καταφέραμε και πάμε στο επόμενο επίπεδο. Όλοι οι παίκτες είναι ήρωες, όχι μόνο σήμερα. Είναι μέρος αυτού που κάναμε τα τελευταία δύο χρόνια».

Για την ελληνική ομάδα είπε: «Ηταν η μέρα μας και κερδίσαμε. Η Ελλάδα έχει κορυφαίους παίκτες. Ίσως την επόμενη φορά θα πάνε εκείνοι σε μία μεγάλη διοργάνωση, επειδή είναι καλή ομάδα. Ήταν καλοί. Ίσως την επόμενη φορά νικήσουν».

Διαβάστε επίσης: Γεωργία – Ελλάδα: Το όνειρο του Euro 2024 έσβησε στα πέναλτι (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter