«Πογκρόμ» κατά στελεχών του Εσωτερικών Υποθέσεων στην ΕΛΑΣ με υπογραφή… Θεοδωρικάκου

«Πογκρόμ» κατά στελεχών του Εσωτερικών Υποθέσεων στην ΕΛΑΣ με υπογραφή… Θεοδωρικάκου

Το «έλα να δεις» γίνεται τις τελευταίες ημέρες στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ.

Μετά την τοποθέτηση του υποστράτηγου της ΕΛ.ΑΣ., Παναγιώτη Πούπουζα στη θέση του Διοικητή των Εσωτερικών Υποθέσεων, ο ένας μετά τον άλλον από την ομάδα των αποκαλούμενων «αδιάφθορων της ΕΛ.ΑΣ.» καλούνται να υπογράψουν ένα χαρτί ότι δήθεν με δική τους επιθυμία μετατίθενται σε άλλα πόστα, όπως π.χ. σε διάφορα Αστυνομικά Τμήματα της Περιφέρειας.

Η πίεση μάλιστα που τους ασκείται, σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν στο documentonews.gr, είναι τόσο μεγάλη που δεν είναι λίγοι αυτοί που αναγκάζονται να υπακούσουν ενώ σε άλλους που αρνούνται τον εκβιασμό δίνονται αναγκαστικά ρεπό.

Το εντυπωσιακό είναι ότι πολλοί από τους υπό διωγμό αδιάφθορους είναι αστυνομικοί που τοποθετήθηκαν στην υπηρεσία επί κυβερνήσεως Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά πλέον μετά και τον ορυμαγδό των αποκαλύψεων για τα «σημεία και τέρατα» που γίνονται στην ΕΛ.ΑΣ. και επί υπουργίας Τάκη Θεοδωρικάκου, με τη συγκάλυψη υποθέσεων επίορκων αστυνομικών, τους χρεώνουν από επαφές με την προηγούμενη ηγεσία έως και την ευθύνη διαρροών.

Το κλίμα στην υπηρεσία άλλωστε ήταν πολύ βαρύ εδώ και ημέρες, καθώς δεν ήταν και λίγοι οι υπηρετούντες στο Εσωτερικών Υποθέσεων που αισθάνθηκαν να θίγονται από την πρόσφατη ισοπεδωτική και απαξιωτική τοποθέτηση Θεοδωρικάκου, ότι για την μη πάταξη της διαφθοράς στην ΕΛ.ΑΣ. φταίει η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων. Αν και στόχος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη ήταν ο απερχόμενος διοικητής, οι δηλώσεις του έπληξαν και πολλά άλλα στελέχη.

Με δεδομένο μάλιστα ότι ο υπουργός μίλησε τότε για «βελτίωση της κατάστασης» ώστε «να υπάρξουν πλήρεις εγγυήσεις για διαφάνεια και αποτελεσματικότητα» οι απομακρύνσεις που απροκάλυπτα μεθοδεύονται τώρα φυσικό είναι να έχουν προκαλέσει αναταραχή αλλά και εύλογες αντιδράσεις από μεγάλη μερίδα των υπό διωγμό αδιάφθορων.

Διαβάστε επίσης:

Κύριε Θεοδωρικάκο ακόμη να στείλετε στην Εισαγγελία τα στοιχεία για τους επίορκους της ΕΛ.ΑΣ που αποκάλυψε το Documento;

«Πογκρόμ» στο Εσωτερικών Υποθέσεων με υπογραφή Θεοδωρικάκου καταγγέλλουν αστυνομικοί

Αγνοείται η τύχη της δικογραφίας με τις βαριές καταγγελίες για τη συγκάλυψη της «υπόθεσης Θεοδωρικάκου»

«Δεν γνώριζε» ο Θεοδωρικάκος για τις σχέσεις Greek Mafia και αστυνομίας

Το Mega επιβεβαιώνει την αποκάλυψη του Documento για τη συγκάλυψη της υπόθεσης ναρκωτικών Θεοδωρικάκου (Photos-Video)

Αποκλειστικό: Ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ καταγγέλλει ότι συγκαλύφθηκε υπόθεση ναρκωτικών μέλους της οικογένειας Tάκη Θεοδωρικάκου

Ποιος λέει ψέματα κύριε Θεοδωρικάκο;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter