Ποιος είναι ο γνωστός στιχουργός που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Ποιος είναι ο γνωστός στιχουργός που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Ο 53χρονος στιχουργός που συνελήφθη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στην Τρίπολη, πρόκειται για ένα πρόσωπο που έχει υπογράψει δεκάδες επιτυχίες του λαϊκού και ποπ πενταγράμμου από τα τέλη της δεκαετίας του ’90, έχοντας απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές.

Ο 53χρονος δραστηριοποιούταν και στον χώρο της νύχτας, αναλαμβάνοντας τη φύλαξη σε κέντρα διασκέδασης, ενώ έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης στα τέλη της δεκαετίας του ’90.

Η αστυνομία τον συνέλαβε μαζί με άλλα 4 άτομα, ηλικίας από 26 έως 56 ετών. Οι αρχές εκτιμούν ότι τα πέντε άτομα είχαν συγκροτήσει σπείρα διακίνησης ναρκωτικών σε περιοχές της Τρίπολης από τον περασμένο Φεβρουάριο. Η συγκεκριμένη ομάδα διέθετε ιεραρχική δομή, αλλά και ένα διαμέρισμα το οποίο χρησιμοποιούσε αποκλειστικά ως μέρος αποθήκευσης και φύλαξης των ναρκωτικών ουσιών.

Υπολογίζεται ότι από τη δράση τους οι συλληφθέντες είχαν αποκομίσει όφελος που άγγιζε τις 150.000 ευρώ. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης για την εξάρθρωση της σπείρας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 7,8 κιλών, δύο δενδρύλλια κάνναβης, 3 ζυγαριές ακριβείας, 10 κινητά τηλέφωνα, ένα όχημα, μία μοτοσικλέτα και αντικείμενα σχετικά με τη συσκευασία ναρκωτικών ουσιών. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης, με το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης να διενεργεί το προανακριτικό έργο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter