Ποιος κοροϊδεύει ποιον;

Ποιος κοροϊδεύει ποιον;

Με αφορμή τη νέα αναμενόμενη κόντρα μεταξύ των βαρόνων της μπάλας για τη θέση του νέου αρχιδιαιτητή στην ΚΕΔ, αυτό που συμπεραίνουμε είναι ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου και ειδικότερα της ελληνικής διαιτησίας είναι ποιος θα είναι ο επικεφαλής! Ποιος κοροϊδεύει ποιον; Θέλουν να μας πουν οι ιδιοκτήτες των ομάδων, αυτοί που αποτελούν τη μεγαλύτερη πληγή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πως αν δεν υπήρχε το «πρόβλημα» του αρχιδιαιτητή, αυτοί θα συμμορφώνονταν; Δεν θα ασχολούνταν με το ποιοι σφυρίζουν τα παιχνίδια τα δικά τους και των αντιπάλων τους; Δεν θα «σφάζονταν» στις εκλογές των ενώσεων; Θα σταματούσαν να διεκδικούν την ΕΠΟ; Θα τηρούσαν τους κανονισμούς και τους όρους διεξαγωγής; Θα έπαιζαν στα ίσια στο πρωτάθλημα; Μην τρελαθούμε! Τα τόσα ερωτήματα δεν χρήζουν απαραίτητα και απαντήσεων. Οι απαντήσεις έχουν δοθεί από τα χρόνια της πρώτης παράγκας μέχρι σήμερα: όποιος παράγοντας ελέγχει την ΕΠΟ ελέγχει και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα υπόλοιπα που λέγονται από τα αφεντικά των ομάδων, τους μπροστινούς τους στην ΕΠΟ, τη λίγκα και τα τσιράκια τους (συμπεριλαμβανομένων και ρεπόρτερ των ομάδων τους) αποτελούν ξεκάθαρα πλύση εγκεφάλου και τίποτε περισσότερο.
Ηταν θέμα χρόνου να ξεσπάσει πόλεμος χαρακωμάτων για το όνομα του νέου αρχιδιαιτητή μετά την παραίτηση – αποχώρηση του Στιβ Μπένετ. Τόσοι και τόσοι πέρασαν, ένας ακόμη δεν είναι πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι πόσο θα αντέξει και θα αντέξουν τον Σουηδό Φρόιντφελντ.

Από την εποχή του Χιου Ντάλας το 2014 μέχρι σήμερα πρόλαβαν να περάσουν από την ΚΕΔ οι Περέιρα, Κλάτενμπεργκ, Μπένετ. Τι άλλαξε; Τίποτε! Μόνο εκείνοι που κάνουν κουμάντο στην ΕΠΟ. Τότε φώναζαν οι άλλοι! Μην το κουράζουμε λοιπόν: είτε την ΚΕΔ αναλάβει ο Κολίνα είτε ο νυν πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA, ο περίφημος Ροσέτι, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, ακόμη κι αν την ΚΕΔ αναλάβει ο ίδιος ο… Θεός!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter