Πολάκης κατά Παπαχρήστου: «Πρωθιερέα της διεφθαρμένης Σημιτο – Μητσοτακικής δημοσιογραφίας»

Πολάκης κατά Παπαχρήστου: «Πρωθιερέα της διεφθαρμένης Σημιτο – Μητσοτακικής δημοσιογραφίας»

Ολομέτωπη επίθεση στον Γιώργο Παπαχρήστο, σύμβουλο έκδοσης στην εφημερίδα «Τα Νέα», πραγματοποιεί ο Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του στο Facebook, με αφορμή τα δημοσιεύματα για δήθεν «βίλα» του Αλέξη Τσίπρα στη Λαυρεωτική.

«Άκου Γιώργο Παπαχρήστο, πρωθιερέα της διεφθαρμένης Σημιτο-Μητσοτακικής δημοσιογραφίας: Αντί να πετάς λάσπη στον ανεμιστήρα για δήθεν βίλα του Τσίπρα (φωτό 1)προσπαθώντας να αποπροσανατολίσεις από τον τραγικό μέχρι τώρα απολογισμό της πανδημίας εξαιτίας των εγκληματικών επιλογών και παραλείψεων της κυβέρνησης, και από τις “ανέμελες” ποδηλατάδες του Μητσοτάκη, έλα να ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ τη δικαστική δαπάνη των 300€ που ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών με την υπ’ αριθ. 1780/2020 απόφασή του σε αγωγή που μου έκανες, ζητώντας αποζημίωση 100.000€ επειδή είχα αντιδράσει στο εμετικό σου άρθρο για το Νοσοκομείο της Σύρου (φωτό 1-2)», τονίζει.

Δείτε επίσης: Για λάσπη κατηγορεί ο Τσίπρας τον Μητσοτάκη: Του απαντά με έγγραφα για τη «βίλα» και του ζητά να κάνει το ίδιο με τα δεκάδες ακίνητά του

«ΥΓ: Το συνηθίζεις να βγάζεις ψεύτικες “αποκαλύψεις” για τον Τσίπρα και μετά να κρύβεσαι…. (φωτό 4)!! Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που το ΒΗΜΑ έχει ζητήσει συγγνώμη για ΔΗΘΕΝ αποκαλύψεις του Παπαχρήστου!(φωτό 5)», καταλήγει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter