Πόλεμος στην Ουκρανία: Στον «αέρα» η συμφωνία για τα σιτηρά

Πόλεμος στην Ουκρανία: Στον «αέρα» η συμφωνία για τα σιτηρά

Η Μόσχα δεν πρέπει να ανανεώσει τη συμφωνία που επιτρέπει την εξαγωγή ουκρανικών σιτηρών μέσω της Μαύρης Θάλασσας μετά την επίθεση στη γέφυρα που συνδέει τη νότια Ρωσία με τη χερσόνησο της Κριμαίας, δήλωσε Ρώσος κοινοβουλευτικός.

Γονείς ενός μικρού κοριτσιού είναι οι δύο άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στη γέφυρα της Κριμαίας.

Σύμφωνα με τον κυβερνήτη της ρωσικής περιφέρειας Μπιέλγκοροντ, οι γονείς κοριτσιού σκοτώθηκαν και η κόρη τους τραυματίστηκε καθώς ταξίδευαν με ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητο πάνω στη γέφυρα της Κριμαίας τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ανακοίνωσε μέσω Telegram ο Βιατσέσλαβ Γκλάντκοφ.

Διαβάστε επίσης: Πόλεμος στην Ουκρανία: Δύο γονείς οι νεκροί στη γέφυρα της Κριμαίας – Σοβαρά τραυματισμένη η κόρη τους

«Η Ρωσία πρέπει να ανταποδώσει τη νέα επίθεση»

Ο Σεργκέι Μιρόνοφ, ηγέτης του κόμματος «Δίκαιη Ρωσία», τόνισε πως η Μόσχα πρέπει να ανταποδώσει τη νέα επίθεση στη γέφυρα καταστρέφοντας ουκρανικές υποδομές.

«Δεν μπορεί να υπάρξει συμφωνία για τα σιτηρά»

«Αυτό χρειάζεται να κάνουμε, όχι να συζητάμε τη συμφωνία για τα σιτηρά που βοηθά τα αφεντικά του Κιέβου και τους προϊσταμένους τους στη Δύση να γεμίζουν τις τσέπες τους. Δεν μπορεί να υπάρξει συμφωνία για τα σιτηρά έπειτα από τη νέα τρομοκρατική επίθεση», ανέφερε μέσω Telegram.

Το Κρεμλίνο δεν έχει κάνει ακόμη κανένα σχόλιο δημόσια ούτε για την επίθεση στη γέφυρα, ούτε για τη συμφωνία που κλείστηκε το καλοκαίρι του 2022 ανάμεσα στη Ρωσία και την Ουκρανία με μεσολάβηση της Τουρκίας και του ΟΗΕ.

Διαβάστε επίσης: Πόλεμος στην Ουκρανία: Κατάσταση «έκτακτης ανάγκης» στη γέφυρα της Κριμαίας – Αναφορές για εκρήξεις και δύο νεκρούς (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter