Πολιτικό θράσος Άδωνη Γεωργιάδη: Δεν υπήρξα ποτέ ακροδεξιός, ο Πολάκης είναι! (Video)

Πολιτικό θράσος Άδωνη Γεωργιάδη: Δεν υπήρξα ποτέ ακροδεξιός, ο Πολάκης είναι! (Video)

Το παρελθόν του (και το παρόν του) προσπάθησε να αποποιηθεί ο υπουργός Εργασίας Άδωνης Γεωργιάδης αφού -και μέσα από την στήριξη που παρέχει στο γάμο ομοφύλων- δηλώνει πλέον δημοκράτης και αρνείται πως υπήρξε ακροδεξιός. Για τον ίδιο βέβαια ακροδεξιός είναι ο Παύλος Πολάκης!

«Eγώ με τον Πολάκη δεν είχα ποτέ καμία πολιτική σχέση. Εμένα όλα αυτά τα χρόνια μπορεί να με κατηγορούν ως ακροδεξιό αλλά ακροδεξιός δεν έχω υπάρξει στη ζωή μου ποτέ. Αν με ρωτήσετε ποιος από τους δύο είναι πιο ακροδεξιός, εγώ ή ο Πολάκης, είναι σίγουρα ο Πολάκης. Η συμπεριφορά του είναι εντελώς ακροδεξιά, είναι τραμπούκος, βρίζει, κάνει bullying. Τι σχέση έχω εγώ με αυτά;», αναρωτήθηκε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άδωνης Γεωργιάδης προσπαθεί να κάνει το άσπρο-μαύρο και ξεχνά και την πολιτική του καταγωγή και τις θέσεις του αλλά και όλα τα νομοσχέδια που έχει περάσει και τον κατατάσσουν στην γκρίζα πολιτική και ιδεολογική πτέρυγα της Βουλής.

Πέραν όμως αυτού, προφανώς γνωρίζει και τα μελλούμενα, γιατί –ίσως και λόγω του νέου έτους- εκτίμησε πως η σχέση Κασσελάκη-Πολάκη θα περάσει κρίση. Άποψη όμως είχε και για τον Στέφανο Κασσελάκη που του θυμίζει –όπως είπε- «παλιό επιθεωρητή σχολείου που βάζει φωνές στα παιδιά».

Τώρα να κατηγορεί ο Άδωνης Γεωργιάδης τους άλλους για «φωνές» και για ακροδεξιά, είναι θράσος.

Έτσι όπως το πάει πάντως μετά τα νανογιλέκα και τα βιβλία μπορεί να μαντεύει και τα «μελλούμενα»!

Ίσως και να ασχοληθεί με τα μελλούμενα για να ξεχάσει το παρελθόν και το παρόν!

Διαβάστε επίσης:

Νέος Κόσμος: Κλεμμένο από το Μιλάνο το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι εκτελεστές του Ζαμπούνη (Video)

Το οργανωμένο έγκλημα «κάνει παρέλαση» στην Ελλάδα;

Ρεπορτάζ καταπέλτης του ARD για Ελλάδα: «Η ελευθερία του Τύπου χρειάζεται θάρρος»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter