Πόλο: Επικροτούν τη μεταφορά των Ολυμπιακών Αγώνων παρά τη στεναχώρια

Πόλο: Επικροτούν τη μεταφορά των Ολυμπιακών Αγώνων παρά τη στεναχώρια

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις με την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων καθώς ο ένα μετά τον άλλον οι αθλητές που ήλπιζαν ότι θα μετάσχουν σε αυτούς, στενοχωρήθηκαν μεν από την αναβολή, όμως όπως δηλώνουν σωστά μεταφέρθηκαν για το 2021, αφού προέχει η υγεία όλων.

Μεταξύ αυτών οι διεθνείς Αμερικανοί πολίστες Άλεξ Όμπερτ (του Υδραϊκού) και ο πρώην άσος του Απόλλωνα Σμύρνης, Κάνσελορ Ραμίρεζ που μίλησαν στην εφημερίδα «Los Angeles Times».

Ο Όμπερτ, ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ και η σύζυγός του είναι γιατρός δήλωσε ότι «η υγεία και η ευημερία όλων των ανθρώπων στον κόσμο είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Είναι ένα είδος σοκ η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων αλλά νομίζω ότι ήταν η σωστή απόφαση. Κοιτάμε μπροστά. Θα προχωρήσουμε. Προφανώς και μας στεναχωρεί αυτό που έγινε με τους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά είμαστε δυνατοί. Αντέχουμε. Εάν δεν αντέχαμε δεν θα ήμασταν τώρα εδώ».

Ο Ραμίρεζ από την πλευρά του δήλωσε ότι «προετοιμαζόμουν για τους πρώτους μου Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο πατέρας μου με ενημέρωσε για την αναβολή. Το καλό είναι πως δεν ματαιώθηκαν οι Αγώνες αλλά αναβλήθηκαν και σωστά συνέβη αυτό».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter