Πόθεν έσχες: Οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης δικαιώνουν τον Πολάκη

Πόθεν έσχες: Οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης δικαιώνουν τον Πολάκη

Σε μία προσπάθεια να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από τις αποκαλύψεις του Documento που βαραίνουν το πρωθυπουργικό ζεύγος για ψευδείς δηλώσεις πόθεν έσχες, αρκετές ιστοσελίδες έσπευσαν να ισχυριστούν, με βάση τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των πολιτικών του 2019 που δόθηκαν στη δημοσιότητα, ότι ο Παύλος Πολάκης, ιατρός στο επάγγελμα, φαίνεται στη χρήση του 2019 ότι ίδρυσε… μία επιχείρηση(!).

 

 

 

 

 

Προφανέστατα, σε μία προσπάθεια να δημιουργηθούν εντυπώσεις, δεν έκαναν καν τον κόπο να τσεκάρουν τις προηγούμενες δηλώσεις πόθεν έσχες του Π. Πολάκη. Διότι εκτός από βουλευτής Χανίων, ήταν και αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ως εκ τούτου, δεν μπορούσε να διατηρεί και ατομική επιχείρηση (μπλοκάκι) το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, τα συγκεκριμένα φορολογικά έτη δηλαδή.

Υπενθυμίζεται πως ο Π. Πολάκης, ήδη από χθες είχε εξαπολύσει δριμύτατη επίθεση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, και έγραψε:

«Ούτε οφσορ, έχει, ούτε σπίτι του Βολταίρου, ούτε τη χρηματοδοτούν εφοπλιστές!!!» γράφει ο Παύλος Πολάκης με σαφή αναφορά στις δραστηριότητες της Μαρέβας Γρκαμπόφσκι Μητσοτάκη για να συμπληρώσει ότι μετά την ήττα στις εκλογές άνοιξε και πάλι τα βιβλία του και ασκεί το επάγγελμα του Γενικού χειρούργου, κάτι που δεν μπορούσε να κάνει ως υπουργός.

Συμπληρώνει μάλιστα:

«Πόσο πολύ σας πόνεσαν οι χθεσινές εξελίξεις στην Επιτροπή πόθεν εσχες για το Μητσοτακη και έχετε τρελαθει!!!
Η λάσπη έχει μπει στο γονίδιο της ύπαρξης σας, είναι ο τρόπος που αναπνέετε!!!
ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !! ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΤΕ!!!
ΥΓ. Εγω τα δάνεια μου τα αποπληρώνω ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!! Τα δάνεια της ΝΔ και του Κήρυκα Χανιων έχουν πιστολιαστει, όχι τα δικα μου!!!»

Δείτε λοιπόν τις προηγούμενες δηλώσεις του Π. Πολάκη στις «συμμετοχές σε κάθε είδους επιχείρηση» από το 2016 έως και το 2020:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter