«Πουλάει τρέλα» η Βόζεμπεργκ: Οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ… παρέσυραν την πλειοψηφία του Ευρωκοινοβουλίου

«Πουλάει τρέλα» η Βόζεμπεργκ: Οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ… παρέσυραν την πλειοψηφία του Ευρωκοινοβουλίου

Η υπερασπιστική γραμμή της ανεκδιήγητης κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει πλέον κατέβει σε επίπεδα γελοιότητας και μεταφυσικής, μετά το ηχηρό ράπισμα από το Ευρωκοινοβούλιο.

Το Μέγαρο Μαξίμου βλέπει την εικόνα της κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού να έχει πληγεί και η εμπροσθοφυλακή του, οι ευρωβουλευτίνες κυρίες Βόζεμπεργκ και Ασημακοπούλου αδυνατούν να βρουν επιχειρήματα για την παραπαίουσα κυβέρνηση.

Θλιβερή παρουσία, σήμερα της Ελίζα Βόζεμπεργκ κατά τη διάρκεια του μονόλογού της στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ από την οποία μάθαμε πως οι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (δύο μετά τις αποχωρήσεις) παρέσυραν στην ουσία την πλειοψηφία των ευρωβουλευτών, δηλαδή συνολικά 330 ευρωβουλευτές για να καταδικάσουν την υποχώρηση του Κράτους Δικαίου και της Ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα!

Η ίδια βέβαια παραδέχθηκε πως όλες οι ομάδες ήταν εναντίον του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Προφανώς αυτό το πέτυχαν οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ! Ούτε μας εξηγεί πως «παρασύρθηκαν» και ευρωβουλευτές του ΕΛΚ που υπερψήφισαν το καταδικαστικό για την κυβέρνηση Μητσοτάκη ψήφισμα.

Η ίδια μίλησε για «οργανωμένη επίθεση», λες και οι επιθέσεις πρέπει να είναι ανοργάνωτες. Και συμπλήρωσε:

«Ουσιαστικός στόχος εδώ και δύο χρόνια οι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ να χτυπήσουν την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό προσωπικά»

Προφανώς για την κυρία Βόζεμπεργκ και το σύστημα Μητσοτάκη τα αντίπαλα κόμματα θα πρέπει να τους πλέκουν το εγκώμιο, ιδιαίτερα όταν διαλύεις την Παιδεία, την Υγεία, τους Αγρότες και τους Κτηνοτρόφους, την κοινωνική συνοχή, την εισοδηματική πολιτική…

Και επειδή βέβαια ούτε τον παρουσιαστή Δημήτρη Οικονόμου είχε πείσει, πρόσθεσε πως ήταν η «έβδομη συνεδρίαση και ένα μόνο ψήφισμα».

Οπότε συζητήθηκε διεξοδικά και όλοι ενημερώθηκαν. Αναρωτιόμαστε αν θα ήταν ικανοποιημένη με περισσότερα του ενός ψηφίσματα!

Αλλά το πρώτο βραβείο Χρυσών Βατόμουρων ήρθε όταν υπερασπίστηκε την Ελευθερία του Τύπου ποσοτικά και όχι ποιοτικά.

«Είμαστε η πρώτη χώρα σε πληθώρα μέσων» είπε χαρακτηριστικά, λες και όταν μιλάς για «Ελευθερία του Τύπου» αναφέρεσαι σε αριθμό μέσων…

Ε, σε όλη αυτή την πληθώρα ΜΜΕ που ανήκει κυρίως σε ολιγάρχες και μεγάλα συμφέροντα δώσατε τα «πακέτα» Πέτσα

Αλήθεια πότε θα καταλάβουν πως οι εμφανίσεις τους περισσότερο τους εκθέτουν;

Εκτός και αν εμφανίζονται στις κωμικές σειρές…

Διαβάστε επίσης:

Η Βόζεμπεργκ, η Ασημακοπούλου και του βοδιού το κέρατο

Τι κρύβει η συνάντηση Βέμπερ και Μητσοτάκη – Η απάντηση του Γιώργου Κύρτσου

Ευάγγελος Αντώναρος για ψήφισμα Ευρωκοινοβουλίου: «Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Κωνσταντίνου Καραμανλή»

Μπ. Παπαδημητρίου: «Μεγάλο και βαρύ θέμα» βαραίνει τη Βόζεμπεργκ – Με δικαστήρια απειλεί η ευρωβουλευτής

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter