Μπ. Παπαδημητρίου: «Μεγάλο και βαρύ θέμα» βαραίνει τη Βόζεμπεργκ – Με δικαστήρια απειλεί η ευρωβουλευτής

Μπ. Παπαδημητρίου: «Μεγάλο και βαρύ θέμα» βαραίνει τη Βόζεμπεργκ – Με δικαστήρια απειλεί η ευρωβουλευτής
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη προειδοποιεί η ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζεμπεργκ τον δημοσιογράφο και πρώην βουλευτή της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου που έθεσε θέμα για την εκ νέου υποψηφιότητά της. Μια εικόνα που καθόλου δεν τιμά τη Νέα Δημοκρατία, επειδή είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει θέμα, ένας από τους δύο έχει πολύ άδικο. Εύκολα κάποιος παρατηρητής θα πει ότι βγήκαν «μαχαίρια» στη ΝΔ.

Υπάρχει «ένα θέμα μεγάλο και βαρύ» ανέφερε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, στο Action24 με την υποψηφιότητά της που δεν ξέρει να έχει λυθεί. Συγκεκριμένα είπε: «Υπάρχει ένα θέμα. Δεν ξέρω αν έχει λυθεί. Είναι μεγάλο και βαρύ. Έχω δεσμευτεί να μην το χρησιμοποιήσω δημοσίως. Νομίζω πως είναι σε φάση επίλυσης».

Βόζεμπεργκ: «Να ανακαλέσει»

Στη δικαιοσύνη προαναγγέλλει ότι θα προσφύγει για τις δηλώσεις τού κ. Παπαδημητρίου η Ελίζα Βόζεμπεργκ, κάνοντας λόγο για απρόκλητη επίθεση που θίγει την υπόληψή της και τον κάλεσε να ανακαλέσει δημόσια.

Σε ανάρτησή της η κ. Βόζεμπεργκ σημειώνει: «Κανένα απολύτως θέμα δεν είχα ποτέ, ούτε έχω εγώ! Αντιθέτως θέμα έχει ο κος Μπαμπης Παπαδημητριου @babis2019 που αυθαίρετα κ απρόκλητα μου επιτίθεται θίγοντας την υπόληψη μου την οποία θα προστατέψω με κάθε νόμιμο τρόπο! Οφείλει να ανακαλέσει άμεσα δημόσια».

Ο,τι και να έχει γίνει, τέτοιες σκιες στην πολιτική δεν αξίζει να υπάρχουν. Είτε υπάρχει θέμα «μεγάλο και βαρύ» με την κυρία Βόζεμπεργκ είτε είναι συκοφαντία, η υπόθεση δείχνει ότι έχουν βγει μαχαίρια στη ΝΔ για τις θέσεις των Ευρωβουλευτών

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter