Πούτιν: Άγγιξε το πόδι του και… «φούντωσαν» οι φήμες για την υγεία του – Το επίμαχο στιγμιότυπο (Video)

Πούτιν: Άγγιξε το πόδι του και… «φούντωσαν» οι φήμες για την υγεία του – Το επίμαχο στιγμιότυπο (Video)

Η πολυαναμενόμενη συνέντευξη του Βλαντιμίρ Πούτιν στον δημοσιογράφο Τάκερ Κάρλσον προσέλκυσε το παγκόσμιο ενδιαφέρον, ιδίως για τοποθετήσεις του Ρώσου προέδρου σχετικά με τις ΗΠΑ αλλά και τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ωστόσο, τα βρετανικά tabloid επέλεξαν να ασχοληθούν με ένα αμφιλεγόμενο σενάριο για την υγεία του 71χρονου πολιτικού στο πλαίσιο της συνέντευξής του στον πρώην δημοσιογράφο του Fox News. Χαρακτηριστικό το δημοσίευμα της Daily Mail που παρουσιάζει ένα επίμαχο στιγμιότυπο το οποίο συνδέεται με πιθανές φήμες που αφορούν την υγεία του Ρώσου προέδρου.

Σύμφωνα με τη βρετανική ιστοσελίδα, κατά τη διάρκεια της δίωρης συνέντευξης, ο Πούτιν «χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει το χέρι του ώστε να ηρεμήσει το τρεμάμενο πόδι του», ενώ επισημαίνονται ακόμη και οι φορές που ο Ρώσος πρόεδρος χρειάστηκε να βήξει ή να καθαρίσει τον λαιμό του. «Ο 71χρονος πολιτικός έβηχε και καθάρισε τον λαιμό του αρκετές φορές ενώ δήλωνε ότι η Ρωσία διαθέτει υπερηχητικούς πυραύλους, αλλά και ότι Αμερικανός δημοσιογράφος είναι κατάσκοπος».

«Ορισμένοι αναλυτές διερωτήθηκαν εάν ο Πούτιν είναι καλά στην υγεία του ακόμη και πριν τη συνέντευξη με τον Κάρλσον, λόγω ορισμένων μορφασμών που η κάμερα τον έπιασε να κάνει κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον πρόεδρο της Λευκορωσίας, Λουκασένκο, στις 28 Ιανουαρίου».

Το δημοσίευμα της Daily Mail καταλήγει σημειώνοντας ότι το Κρεμλίνο έχει διαψεύσει δεκάδες φορές στο παρελθόν τις φήμες που κυκλοφορούσαν για την υγεία του Πούτιν.

Διαβάστε επίσης:

Συνέντευξη Πούτιν στον Κάρλσον: «Βέλη» προς τη CIA για τον Nord Stream – Ποια ήταν η πρώτη ερώτηση (Video)

Αιχμές από διεθνή ΜΜΕ κατά Μπάιντεν – «Δεν μπορεί να θυμηθεί πότε ήταν αντιπρόεδρος»

Νέα γκάφα του Μπάιντεν – «Ανακάτεψε» το Μεξικό με την… Αίγυπτο (Video)

Ξανά στο επίκεντρο η ηλικία του Μπάιντεν – «Συμπαθητικός ηλικιωμένος, με καλές προθέσεις αλλά κακή μνήμη»

Χρήστος Γιαλιάς: Τα τελευταία λόγια πριν την εκτέλεσή του-Η υπόθεση φοροδιαφυγής και η δίκη που δεν έγινε ποτέ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter