Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Επέστρεψε στα καθήκοντά του – «Θα προσέχω την Κέιτ»

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Επέστρεψε στα καθήκοντά του – «Θα προσέχω την Κέιτ»
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ της Βρετανίας, στο κέντρο, βοηθά να ξεφορτώσει ένα φορτηγό καθώς επισκέπτεται το Hanworth Centre Hub, ένα κέντρο νεολαίας στο Feltham του Λονδίνου, την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επέστρεψε στα δημόσια καθήκοντα την Πέμπτη για πρώτη φορά μετά τη διάγνωση του καρκίνου της συζύγου του, ενισχύοντας τις τάξεις της βασιλικής οικογένειας, καθώς τα προβλήματα υγείας συνεχίζουν να παραγκωνίζουν την πριγκίπισσα και τον βασιλιά Κάρολο Γ'. (Ian Vogler/Pool Photo via AP)

Λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη της Κέιτ Μίντλετον πως πάσχει από καρκίνο, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ επέστρεψε στα δημόσια καθήκοντά του.

Αφού πέρασε τις διακοπές του Πάσχα με την οικογένειά του, έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά τη διάγνωση της συζύγου του.

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου υποστήριξε το έργο κοινοτικών και περιβαλλοντικών οργανώσεων στο Σάρεϊ και στο Δυτικό Λονδίνο, οι οποίες αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της σπατάλης τροφίμων.

Προσέφερε βοήθεια στο φόρτωμα και το μαγείρεμα στην κουζίνα του φιλανθρωπικού ιδρύματος διανομής τροφίμων Surplus to Supper, στο Surrey, δυτικά του Λονδίνου.

 

«Θα προσέχω την Κέιτ»

Η 71χρονη εθελόντρια Ρέιτσελ Κάνταπα, έδωσε στον πρίγκιπα Γουίλιαμ, που ήταν εμφανώς συγκινημένος, δύο κάρτες με ευχές για τον βασιλιά Κάρολο και την Κέιτ Μίντλετον.

Όταν του είπε στη συνέχεια να φροντίσει την Κέιτ Μίντλετον, έβαλε το αριστερό του χέρι στον ώμο της και της υποσχέθηκε «θα το κάνω».

«Ήμουν στο σπίτι κατά τις 8.30 χθες το βράδυ και σκέφτηκα να κάνω κάτι. Αυτή είναι μια ευκαιρία να δώσεις μια κάρτα απευθείας στους αξιωματούχους του παλατιού. Δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να δώσω τις κάρτες στον ίδιο τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Ήταν πολύ προσγειωμένος» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ρέιτσελ, μετά τη συνάντησή τους.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ της Βρετανίας βοηθάει στην παρασκευή σάλτσας bolognase με τον επικεφαλής σεφ Mario Confait, κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο Surplus to Supper, στο Sunbury-on-Thames, Surrey, Αγγλία, Πέμπτη 18 Απριλίου 2024. Ο πρίγκιπας επισκέφθηκε το Surplus to Supper, μια φιλανθρωπική οργάνωση αναδιανομής πλεονασματικών τροφίμων, για να ενημερωθεί για το έργο της που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ της σπατάλης τροφίμων και της επισιτιστικής φτώχειας στο Surrey και το Δυτικό Λονδίνο. (AP Photo/Alastair Grant, pool)

 

Διαβάστε επίσης:

Φινλανδία: Κατηγορεί την Ρωσία ότι στέλνει μετανάστες στα σύνορα – Ζητά παρέμβαση της ΕΕ

Χώρα των Βάσκων: Έτοιμο για πρωτιά το Bildu στις εκλογές της Κυριακής

Ο σοσιαλιστής Αντόνιο Κόστα επικεφαλής του Συμβουλίου της ΕΕ;

«Η Ουκρανία μπορεί να χάσει τον πόλεμο μέχρι το τέλος του 2024» προειδοποιεί η CIA

Παγκόσμια ανησυχία: Οι εκδοχές Ιράν και Ισραήλ, τι μέλλει γενέσθαι στη Μέση Ανατολή – Ανάλυση BBC

Μπαρούτι η Μέση Ανατολή: «Αναχαιτίσαμε drones», λέει η Τεχεράνη – «Πυραυλικά πλήγματα», αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ

Παγκόσμια ανησυχία: «Το Ισραήλ επιτέθηκε σε αεροπορική βάση στο Ιράν» – Καταιγιστικές εξελίξεις

ΟΗΕ: «Μπλόκο» από τις ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της Παλαιστίνης – «Στο χείλος της αβύσσου η Μέση Ανατολή»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter