Προκλητικός Συρίγος: Υπέρ της αστυνομικής εφόδου στο νοσοκομείο για να σπάσει η κατάληψη των φοιτητών ιατρικής (Video)

Προκλητικός Συρίγος: Υπέρ της αστυνομικής εφόδου στο νοσοκομείο για να σπάσει η κατάληψη των φοιτητών ιατρικής (Video)

Κανέναν προβληματισμό δεν εξέφρασε ο Άγγελος Συρίγος στο ενδεχόμενο παρέμβασης της αστυνομίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, για να «σπάσει» η κατάληψη των φοιτητών της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

«Το νοσοκομείο κινδυνεύει από την κατάληψη και όχι από την αστυνομία που θα επαναφέρει τη νομιμότητα», υποστήριξε στο Action24 ο βουλευτής της ΝΔ ο οποίος είχε διατελέσει υφυπουργός Παιδείας στην προηγούμενη κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Οι δημοσιογράφοι απηύθυναν ερωτήσεις στον γαλάζιο βουλευτή, σχετικά με το γεγονός πως εγκαταστάσεις της Ιατρικής Σχολής φιλοξενούνται μέσα στο νοσοκομείο.

«Οι καταλήψεις δημοσίου χώρου είναι παράνομη πράξη και δεν μπορεί να γίνει ανεκτό», σημείωσε, ενώ σε σχετική ερώτηση για το εάν θα πρέπει να υπάρξει παρέμβαση της αστυνομίας, ανέδειξε την έφοδο των ΜΑΤ σε νοσοκομειακό χώρο ως… λύση. «Πάντα είμαι υπέρ των ήπιων δράσεων αλλά αν δεν υπάρχουν άλλοι δρόμοι για να λήξει μια κατάληψη η αστυνομία είναι η λύση. Η αστυνομία είναι για να σταματά παράνομες καταστάσεις», δήλωσε.

«Το νοσοκομείο κινδυνεύει από την κατάληψη, οι άνθρωποι του νοσοκομείου δεν κινδυνεύουν από την παρουσία της αστυνομίας που θα επαναφέρει τη νομιμότητα», συμπλήρωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

 

Διαβάστε επίσης:

Αχιλλέας Μπέος: Εισαγγελική παρέμβαση για την προτροπή να… χαστουκίζουν οικολόγους

Αποστολή στη Θεσσαλία: Ξεχειλίζει η οργή για τον ΜητσοΘΑκη – «Το κράτος μας ξέχασε, δεν υπάρχει πια ζωή»

Με ματ και βία δεν γίνεται Παιδεία

Κάρολος: Η επόμενη ημέρα στο παλάτι μετά την ανακοίνωση της διάγνωσης – Οι πρώτες αντιδράσεις στη Βρετανία

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter