Μπάχαλο χωρίς τέλος στη ΝΔ με τα «γαλάζια» φροντιστήρια για τα ομόφυλα ζευγαρια – Οι ηχηρές διαφωνιες

Μπάχαλο χωρίς τέλος στη ΝΔ με τα «γαλάζια» φροντιστήρια για τα ομόφυλα ζευγαρια – Οι ηχηρές διαφωνιες

Σε αδιέξοδο οδηγούνται τα «φροντιστήρια» που διεξήχθησαν με πρωτοβουλία του Μαξίμου, καθώς αμετακίνητοι στην διαφωνία τους παραμένουν δεκάδες βουλευτές.

Συγκεκριμένα, πολλοί βουλευτές «αντί να πεισθούν» εξέφρασαν και σήμερα τις επιφυλάξεις τους, προκαλώντας ακόμη περισσότερη ανησυχία στο Μαξίμου.

Ηχηρή ήταν σύμφωνα με πληροφορίες η διαφωνία του Θάνου Πλεύρη, ο οποίος έθεσε νομικά ζητήματα για το επικείμενο νομοσχέδιο. Παράλληλα, την αντίθεση της εξέφρασε η βουλευτής Ευρυτανίας Θωμαΐς Οικονόμου, ενώ προβληματισμένη εμφανίστηκε και η βουλευτής Κορινθίας Μαρινέλα Σουκούλη.

Επίσης, την αντίθεσή του με το νομοσχέδιο διατύπωσε και ο βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης Στράτος Σιμόπουλος, όπως και ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας.

Διαβάστε επίσης: ΝΔ: Δεύτερος γύρος σεμιναρίων στους «γαλάζιους» βουλευτές

Ηχηρή ήταν και η απουσία του Ευρυπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος μαζί με άλλους βουλευτές έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα αντίθεσης στις πρωτοβουλίες του Μητσοτάκη.

Φόβοι για οργανωμένο μήνυμα διαφοροποίησης στο Μαξίμου

Οι αντιθέσεις και η όξυνση των διαφοροποιήσεων προκαλούν τρόμο στο Μαξίμου, καθώς δεκάδες είναι οι βουλευτές που δεν θα στηρίξουν το νομοσχέδιο. Μάλιστα, μία βασική ανησυχία είναι το ενδεχόμενο οι βουλευτές που διαφωνούν να στοιχηθούν πίσω από τον Αντώνη Σαμαρά ενώ και η στάση του Μάκη Βορίδη, πολλαπλασιάζει την ανησυχία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε τη «λύση» της αποχής για να αποτρέψει και την ενδυνάμωση της ακροδεξιάς πτέρυγας του κόμματος, καθώς κάτι τέτοιο θα αποδυνάμωνε σε τεράστιο βαθμό το πολιτικό του προφίλ.

Σενάρια για πρωτοβουλίες από βουλευτές

Μάλιστα είναι τέτοιο το βάθος των διαφωνιών που στα πολιτικά πηγαδάκια, ακούγεται έντονα, ότι γίνονται κινήσεις να συνασπιστούν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να καταθέσουν πρόταση επέκτασης του σύμφωνου συμβίωσης, ώστε να καλύψει και τα υπάρχοντα παιδιά.

Διαβάστε επίσης: Ηχηρό μήνυμα από το Μαξίμου σε Σαμαρά και Βορίδη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter