Πρωταθλήτρια στο σπίτι της η ΑΕΚ, ντελίριο ενθουσιασμού στη φιέστα

Πρωταθλήτρια στο σπίτι της η ΑΕΚ, ντελίριο ενθουσιασμού στη φιέστα

Μετά από 19 ολόκληρα χρόνια η ΑΕΚ επέστρεψε στη Νέα Φιλαδέλφεια και στην πρώτη της σεζόν στην OPAP Arena κατέκτησε δίκαια το πρωτάθλημα. Εντός και εκτός γηπέδου στήθηκε ένα ατελείωτο πάρτι από χιλιάδες φίλους της Ενωσης που πανηγύρισαν με την ψυχή τους το τρόπαιο, φωνάζοντας «Σ’ αγαπώ, ΑΕΚάρα σ’ αγαπώ!»

Είναι το 13ο πρωτάθλημα στην ιστορία της ΑΕΚ, η οποία στέφθηκε ξανά «βασίλισσα» σε ένα φαντασμαγορικό τελετουργικό. Την κούπα στο ουρανό της Ν. Φιλαδέλφειας «σήκωσε» ο λαβωμένος αρχηγός της Σέρχιο Αραούχο με τον Πέτρο Μάνταλο. Το τρόπαιο το πήραν από τα χέρια του Δημάρχου Ν. Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρου και όταν το σήκωσαν επικράτησε χαμός και υπήρξε ντελίριο ενθουσιασμού στις εξέδρες. Οι φίλαθλοι ζητωκραύγασαν με την ψυχή τους για το πρωτάθλημα και την ίδια στιγμή στα μεγάφωνα ηχούσε το “We are the Champions” για τους πρωταθλητές της Ένωσης. Ο Ματίας Αλμέιδα κρατούσε ένα καπνογόνο στο χέρι, ενώ οι παίκτες του τον σήκωσαν στον αέρα.

Ο Σέρχιο Αραούχο εμφανίστηκε με πατερίτσες στον αγωνιστικό χώρο της «OPAP Arena» και φορούσε το περιβραχιόνιο με το «Α» ως φόρο τιμής στη μνήμη του δολοφονημένου οπαδού του Άρη, Άλκη Καμπανού. Ηταν μία κίνηση γεμάτη συμβολισμούς από τον «κάπτεν».

Στον Μελισσανίδη

Μετά τον γύρο του θριάμβου, ο Μ. Αλμέιδα με τον Π. Μάνταλο πήραν το τρόπαιο και το πήγαν στη σουίτα που ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας .

Όλο αυτό συνέβη τη στιγμή που από τα μεγάφωνα του γηπέδου έπαιζε το “Eye of the tiger”.

«Ευχαριστώ το θεό που μου δίνει αυτή τη δυνατότητα στη ζωή μου, στον ιδιοκτήτη του κλαμπ που μου δίνει τη δουλειά αυτή και σε όλο τον κόσμο που δουλεύει για την ΑΕΚ. Κυρίως τους ποδοσφαιριστές και μία τεράστια αγκαλιά στον κόσμο μας που μας στήριξε», δήλωσε ο «αρχιτέκτονας» αυτής της ομάδας ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος πρόσθεσε: «Πραγματικά νιώθω ευγνώμων στη ζωή, μέσω ενός αθλήματος δίνουμε χαρά σε κόσμο, όχι μόνο εδώ στην Ελλάδα αλλά και στις οικογένειες μας. Γενικά νιώθω ευγνώμων στη ζωή μου που ζω αυτές τις στιγμές».

Ο Πέτρος Μάνταλος από την πλευρά του είπε: «Αισθάνομαι σαν να είναι η πρώτη φορά. Η σεζόν αν κάνουμε ένα φλας μπακ στο τι έγινε όλη τη χρονιά, είναι το πιο απολαυστικό. Άμα το συγκρίνω με το προηγούμενο, θα έλεγα ότι αυτό είναι 100 φορές καλύτερο».

Στην ερώτηση πότε κατάλαβαν στην ΑΕΚ ότι είναι έτοιμοι για το πρωτάθλημα, ο διεθνής μέσος απάντησε: «Προσωπικά, το πίστευα από την αρχή. Όταν παίξαμε το πρώτο παιχνίδι σε αυτό το γήπεδο κατάλαβα ότι αυτή η ομάδα έχει όλες τις προδιαγραφές για πρωταθλητισμό. Μετά τον Άρη λέγαμε το πήραμε, αλλά αυτή η ομάδα είχε πίστη από το πρώτο μέχρι και το σημερινό παιχνίδι».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter