Πρώτη νίκη στη Σούπερ Λίγκα η Κηφισιά, 2-1 τον Ατρόμητο

Πρώτη νίκη στη Σούπερ Λίγκα η Κηφισιά, 2-1 τον Ατρόμητο

Η νεοφώτιστη Κηφισιά νίκησε 2-1 τον Ατρόμητο που έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 38′, στην 3η αγωνιστική της Super League στο ουδέτερο γήπεδο της Λαμίας και πήρε το πρώτο της τρίποντο στη μεγάλη κατηγορία.

Στο τρίλεπτο 35′-38′ την παράσταση έκλεψε ο Σέρβος Οζέγκοβιτς. Ο φορ της Κηφισιάς σε αυτό το διάστημα, είχε δοκάρι, κέρδισε την αποβολή του Ντε Μποκ στην ίδια φάση (τον ανέτρεψε ως τελευταίος αμυντικός) μετά από έλεγχο της φάσης από το VAR κι εντέλει ήταν αυτός που εκτέλεσε το φάουλ και άνοιξε το σκορ στο 38′ για τους νεοφώτιστους και τυπικά γηπεδούχους…

Ο Ατρόμητος απείλησε δύο φορές στις καθυστερήσεις με κεφαλιά άουτ του Ερλινγκμαρκ και πλασέ του Αντζιέλσκι από κοντά που έσωσε ο Κρίστινσον.
Στο β’ μέρος η Κηφισιά με ένα τρομερό γκολ του Παπασάββα έκανε και το 2-0 ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Ασεβέδο στο 90′ σε 2-1 αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση. Αντίθετα οι νεοφώτιστοι είχαν δοκάρι με τον Νίνη στις καθυστερήσεις.

Ο διαιτητής Πολυχρόνης “κιτρίνισε” τους Καμαρά, Ντικουμά, Πέιο.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Κρίστινσον, Μασούρας, Μπαρμπόσα (74′ Αντερέγκεν), Βαφέας, Τσάπαν (66′ Μποτία) Λούμορ, Παπασάββας, Πέιος (66′ Αντούνες), Ίλιεφ (82′ Νίνης), Οζέγκοβιτς, Μπιφούμα (74′ Σάκιτς).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μαρκετζάνι, Φριντζόνσον, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ (65′ Κεσχρίντα), Έντερ, Γιουμπιτάνα (40′ Αθανασίου), Καμαρά, Ντιρκς (65′ Ρομπάιγ), Αντζιέλσκι (72′ Βέργος).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter