Πυρκαγιές: Αλλη μια εφιαλτική νύχτα για την Πάρνηθα – Αναζωπυρώσεις σε άλλα μέτωπα

Πυρκαγιές: Αλλη μια εφιαλτική νύχτα για την Πάρνηθα – Αναζωπυρώσεις σε άλλα μέτωπα

Τέταρτη νύχτα πυρκαγιάς στην Πάρνηθα, με την εικόνα από το πύρινο μέτωπο να παρουσιάζει μεν βελτίωση από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης λόγω και της αλλαγής των καιρικών συνθηκών, όμως οι επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις εξακολουθούν να παλεύουν με τις συνεχείς αναζωπυρώσεις.

Ειδικότερα το έργο των πυροσβεστών εστιάζεται στη νοτιοδυτική πλευρά της Πάρνηθας, κοντά στο Φρούριο της Φυλής και στο Ρέμα της Γιαννούλας.

Εβρος – Ροδόπη

Σε Έβρο και Ροδόπη, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, οι περισσότερες αναζωπυρώσεις στη Δαδιά, στην Αισύνη και στο Σουφλί αντιμετωπίζονται ακόμη κι αυτή την στιγμή.

Διαβάστε επίσης: Εφιαλτική η κατάσταση στην Αλεξανδρούπολη – Μεγάλη αναζωπύρωση έξω από το χωριό Δαδιά

Βοιωτία

Στη Βοιωτία υπάρχουν αναζωπυρώσεις στην Υλίκη, στην περιοχή της Ζάλτσας, αλλά και στο Στείρι στο Δίστομο Βοιωτίας και στο Κυριάκι.

Διαβάστε επίσης: Βοιωτία: Μάχη με τις αναζωπυρώσεις – Νέο μέτωπο κοντά στην περιοχή Λαζαρέικα

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, δυνάμεις του Ευρωπαϊκού μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας, εθελοντές πυροσβέστες, ομάδες «Δευκαλίων» και «Ξενοκράτης» που έχει διαθέσει το ΓΕΕΘΑ, δυνάμεις της αστυνομίας και υδροφόρες και μηχανήματα έργου των περιφερειών είναι πολύ ισχυρές και επιχειρούν διαρκώς για τον περιορισμό των πυρκαγιών.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter