Πυροβολισμοί στο ΑΠΘ: Σε «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» αποδίδει τη συμπλοκή η ΕΛΑΣ – Οι τελευταίες πληροφορίες (Video)

Πυροβολισμοί στο ΑΠΘ: Σε «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» αποδίδει τη συμπλοκή η ΕΛΑΣ – Οι τελευταίες πληροφορίες (Video)
Φωτογραφία: Thestival.gr

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών φαίνεται να αποδίδει η αστυνομία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την ένοπλη συμπλοκή που σημειώθηκε στην πλατεία Χημείου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το βράδυ της Δευτέρας, κατά την οποία τραυματίστηκε από πυροβόλο όπλο ένας 23χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» εκτός κινδύνου.

Δείτε επίσης: Πυροβολισμοί στο ΑΠΘ: Τουλάχιστον ένας τραυματίας (Video)

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 10 χθες το βράδυ, όπως αναφέρει το Thestival το αιματηρό συμβάν εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 22:00, στην πλατεία Χημείου, όταν ομάδα 20 περίπου ατόμων εισήλθε στο campus και κινήθηκε προς την πλατεία. Όπως ισχυρίστηκε στις Αρχές ο 23χρονος τραυματίας, βρισκόταν στην πλατεία Χημείου και ξαφνικά του επιτέθηκαν κάποιοι αλλοδαποί και τον πυροβόλησαν στα πόδια, όμως οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Εκεί συνεπλάκη με άτομα που ήταν ήδη στον χώρο. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, έπεσαν έξι πυροβολισμοί και ένα τουλάχιστον άτομο τραυματίστηκε. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που ερευνούσαν με φακούς για κάλυκες και οριοθέτησαν το σημείο στην πλατεία Χημείου με κορδέλες, ενώ σε ένα τσιμεντένιο παγκάκι υπάρχουν κηλίδες αίματος.

Πληροφορίες για τον τραυματία

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο τραυματισμένος άνδρας -κατά πληροφορίες ομογενής από τη Γεωργία- ο οποίος πρόσφατα είχε αποφυλακιστεί για ληστείες, ενώ φέρεται να έχει απασχολήσει τις Αρχές και για ναρκωτικά, διακομίστηκε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, από τον φίλο του. Όπως έγινε γνωστό, έφερε τραύματα στα πόδια του, που αντιμετωπίστηκαν με χειρουργείο.

Οκτώ προσαγωγές, καμία σύλληψη

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών και ακολούθησαν συνολικά οκτώ προσαγωγές από ύποπτο όχημα αλλά κι από σημεία πέριξ της συμπλοκής. Δεν προέκυψε όμως εμπλοκή των προσαχθέντων στο επεισόδιο και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για το επεισόδιο βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter