Ραγκούσης σε Γεωργιάδη: «Να πάει μάρτυρας κατηγορίας του Μητσοτάκη στην αγωγή Βαξεβάνη» – «Ομολόγησε ότι τράβηξε το βίντεο της… κυβέρνησης Φουρθιώτη»

Ραγκούσης σε Γεωργιάδη: «Να πάει μάρτυρας κατηγορίας του Μητσοτάκη στην αγωγή Βαξεβάνη» – «Ομολόγησε ότι τράβηξε το βίντεο της… κυβέρνησης Φουρθιώτη»

Την υποκριτική στάση του Άδωνη Γεωργιάδη από το βήμα της Βουλής στηλίτευσε ο Γιάννης Ραγκούσης, προτρέποντας τον υπουργό Ανάπτυξης να πάει μάρτυρας κατηγορίας του πρωθυπουργού κατά την εκδίκαση της αγωγής που κατέθεσε ο Κώστας Βαξεβάνης για τις προγραφές διατύπωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας. Επισήμανε δε ότι ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ παραδέχτηκε πως τράβηξε το βίντεο που ανάρτησε ο Γιάννης Κουρτάκης και προειδοποίησε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

«Η μεγαλύτερη απόδειξη για το αντισυνταγματικό – πραξικοπηματικό γεγονός που συνέβη χθες το βράδυ είναι ότι ο κ. Πολάκης έκανε μία πλήρη ομιλία για τα θέματα που είχε χθες ξεκινήσει να μιλάει και διακόπηκε για να του επιβληθούν ποινές, ενώ σήμερα μπροστά στον ίδιο τον πρόεδρο της Βουλής μίλησε 12 ολόκληρα λεπτά» είπε εισαγωγικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε απευθυνόμενος στον υπουργό Ανάπτυξης:

«Εάν ο κύριος Γεωργιάδης πιστεύει όλα λέει για την ανάγκη να τηρούνται οι αρχές του κράτους δικαίου στην Ελλάδα, τότε ένα πράγμα μένει να κάνει: Να πάει μάρτυρας κατηγορίας κατά του κ. Μητσοτάκη στην αγωγή που του άσκησε χθες ο κ. Βαξεβάνης και οι άλλοι δημοσιογράφοι για το γεγονός ότι ανέβηκε σε αυτό το βήμα και -καταπατώντας κάθε αρχή του κράτους δικαίου- απένειμε ποινές, καταδικάζοντας δημοσιογράφους».

Τόνισε δε ότι του αρκεί πως ο κ. Γεωργιάδης ομολόγησε από το βήμα της Βουλής ότι ήταν αυτός που τράβηξε «αυτό το βίντεο της trash TV κυβέρνησης Φουρθιώτη», ενώ κάλεσε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να ανασκευάσει όσα ψευδώς ανέφερε περί ταύτισης του ίδιου με την τρομοκρατία. Ειδάλλως, όπως ξεκαθάρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Ειδικότερ, κατηγόρησε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ότι παραποίησε τα λεγόμενα του με αφορμή την αναφορά του στην ιστορική φράση του Γεωργίου Παπανδρέου: «Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες»«Αν είναι δυνατόν, κάλεσα -λέει- τους τρομοκράτες να βάλουν βόμβες στη ΝΔ και να την τρομοκρατήσουν. Ντροπή για αυτή τη διαστρέβλωση. Ρητώς αναφέρω στον κ. Οικονόμου: Είμαστε απολύτως εναντίον και καταδικάζουμε κάθε μορφή τρομοκρατίας. Μετά τις αναφορές που κάνω, εάν ο κ. Οικονόμου δεν ανακαλέσει, τότε θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα στη Δικαιοσύνη μαζί μου» διεμήνυσε

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter