Ράλι Ντακάρ: Πέθανε ο μοτοσικλετιστής Κάρλες Φαλκόν, οκτώ μέρες μετά το ατύχημά του

Ράλι Ντακάρ: Πέθανε ο μοτοσικλετιστής Κάρλες Φαλκόν, οκτώ μέρες μετά το ατύχημά του
Πηγή instagram

Πέθανε ο Ισπανός αναβάτης, Κάρλες Φαλκόν, ο οποίος είχε εμπλακεί σε ατύχημα στο Ράλι Ντακάρ στη Σαουδική Αραβία, όπως ανακοίνωσε  τη Δευτέρα (15/1) η ομάδα του.

«Ο Κάρλες μας άφησε. Η ιατρική ομάδα επιβεβαίωσε ότι η νευρολογική ζημιά που προκλήθηκε από την καρδιοαναπνευστική ανακοπή τη στιγμή του ατυχήματος είναι μη αναστρέψιμη» ανακοίνωσε στο Instagram η TwinTrail Racing και συμπλήρωσε: «Ο Κάρλες ήταν ένας χαμογελαστός άνθρωπος, πάντα δραστήριος, που απολάμβανε παθιασμένα ό,τι έκανε, ειδικά τις μοτοσικλέτες. Μας άφησε κάνοντας κάτι που ήταν όνειρό του, να αγωνίζεται στο Ράλι Ντακάρ».

Ο 45χρονος μοτοσικλετιστής είχε τραυματιστεί σοβαρά σε πτώση του στη διάρκεια της δεύτερης ειδικής διαδρομής, στις 7 Ιανουαρίου, με αποτέλεσμα να διακομισθεί από αέρος στο νοσοκομείο και οι γιατροί να τον βάλουν σε τεχνητό κώμα. Ο διευθυντής του Ράλι Ντακάρ, Νταβίντ Καστερά, είχε δηλώσει τότε ότι ο Καταλανός, ο οποίος λάμβανε για δεύτερη φορά μέρος στο αγώνισμα αντοχής, δεν είχε σφυγμό, αλλά τον επανέφερε ο πρώτος γιατρός που έφτασε στο σημείο.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter