Rebel Moon: Κυκλοφόρησε το trailer για τη νέα ταινία του Ζακ Σνάιντερ

Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα επικό trailer διάρκειας 2,5 λεπτών για τη νέα υπεραπαραγωγή του Netflix «Rebel Moon – Part One: A Child».

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ζακ Σνάιντερ γνωστός από τις ταινίες «300» και το «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης».

Ο Σνάιντερ υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Σέι Χάτεν  (Ballerina ) και Κερτ Τζόνσταντ (300: Η άνοδος της Αυτοκρατορίας).

Η υπόθεση

Μετά τη συντριβή της σ’ ένα φεγγάρι στα πέρατα του σύμπαντος η Κόρα ξεκινά μια νέα ζωή σ’ έναν ειρηνικό οικισμό αγροτών. Σύντομα, όμως, γίνεται η μόνη τους ελπίδα για επιβίωση, όταν ο τυραννικός αντιβασιλέας Μπαλισάριους κι ο σκληρός ναύαρχος Νόμπελ ανακαλύπτουν ότι οι αγρότες πούλησαν άθελά τους τη σοδειά τους στους Μπλάνταξ, τους ηγέτες μιας βίαιης ομάδας ανταρτών που κυνηγά ο Μητρικός Κόσμος.

Αναλαμβάνοντας να βρουν μαχητές που θα ρίσκαραν τη ζωή τους για να υπερασπιστούν τον λαό του Βελντ, η Κόρα και ο Γκούναρ ταξιδεύουν σε διαφορετικούς κόσμους αναζητώντας τους Μπλάνταξ και συγκεντρώνουν στην πορεία μια μικρή ομάδα πολεμιστών που μοιράζονται την κοινή τους ανάγκη για λύτρωση.

Το «Rebel Moon – Part One: A Child» θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου πριν την προβολή του στο Netflix στις 22 Δεκεμβρίου.

Το δεύτερο μέρος του «Rebel MoonThe Scargiver» αναμένεται στις 19 Απριλίου 2024.

Rebel Moon - Part One: A Child of Fire | Official Trailer | Netflix

Ετικέτες