Ρεν – Παναθηναϊκός 3-1: Την «πάτησε» στον… παίκτη παραπάνω

Ρεν – Παναθηναϊκός 3-1: Την «πάτησε» στον… παίκτη παραπάνω

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος της Ρεν στη Γαλλία μέχρι το σημείο που η αντίπαλος του έμεινε με 10 παίκτες στο 35ο λεπτό. Όμως από εκείνο το σημείο και ύστερα την έπαθε σαν αρχάριος και ηττήθηκε με 3-1 στην 4η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Europa League, κάτι που του βάζει δύσκολα σε ο,τι έχει να κάνει με την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Μόλις στο 9ο λεπτό από εκτέλεση φάουλ του Ρίντερ ο Μπρινιόλι έκανε τραγικό λάθος καθώς η μπάλα του γλίστρησε από τα χέρια, πέρασε κάτω από τα πόδια του και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0 των γηπεδούχων. Το γκολ δεν πτόησε τους «πράσινους» που κυριάρχησαν στο γήπεδο μετά το 15λεπτο. Η πίεση της ελληνικής ομάδας καρποφόρησε στο 33’ με διπλό μάλιστα κέρδος. Ο Ιωαννίδης κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του Μπελοσιάν και ισοφάρισε ο ίδιος σε 1-1. Ο Παναθηναϊκός ήταν το αφεντικό του ματς και όλα έδειχναν ότι με το πλρονέκτημα του παίκτη παραπάνω ε΄χιε τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Όμως στο β’ μέρος, οι «πράσινοι» παρουσίασαν ένα κακό πρόσωπο, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι Γάλλοι που έψαχναν τις αντεπιθέσεις και σε αυτές βρήκαν δύο γκολ! Στο 65’ με τον Σαλάχ που λίγο πριν είχε μπει αλλαγή και με πλασέ από κοντά έγραψε το 2-1 και πριν οι «πράσινοι» συνέλθουν από το σοκ, στο 67’ οι Γάλλοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Μάτιτς από τον Βιλένα. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Μπλας και… 3-1 στο 70’.

Ο Παναθηναϊκός αποδιοργανώθηκε εντελώς και στο τελευταίο μέρος του παιχνιδιού τα έπαιξε όλα για όλα και με την είσοδο των Μαντσίνι και Σπόραρ στο ματς αλλά απείλησε μόλις το 85’ με δυνατό σουτ του Σπόραρ ελάχιστα άουτ. Στη τελευταία καλή φάση του ματς ο Μπλας σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Μπρινιόλι (90’+4’).

Ο Σκωτσέζος Γουίλιαμ Κόλουμ απέβαλε τον Μπελοσιάν και “κιτρίνισε” τους Βαγιαννίδη, Πέρεθ, Βου, Σανταμαρία.

ΡΕΝ: Γκαλόν, Ντουέ, Βου, Μπελοσιάν, Τεάτ, Μπουριζό (62’ Μπλας), Λε Φι, Τεριέ (62’ Σαλάχ), Ρίντερ (62’ Σανταμαρία), Μάτιτς (90’+3’ Ασινιόν), Καλιμουενγκό (35’ Τρουφέ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης (79’ Σπόραρ), Γεντβάι, Σένκεφελντ, Μλαντένοβιτς, Πέρεθ (79’ Αράο), Τσέριν (46’ Τζούρισιτς), Βιλένα, Μπερνάρ (72’ Αϊτόρ), Παλάσιος (72’ Μαντσίνι), Ιωαννίδης.

 

*Στο άλλο ματς του ομίλου, η Βιγιαρεάλ νίκησε 1-2 την Μακάμπι στην ουδέτερη Λάρνακα με ανατροπή στο φινάλε (30’ Σεκ – 82’ Μπαένα, 86’ Σόρλοθ).

*Η βαθμολογία (4 αγώνες):

1.Ρεν……………………8-3….9

2.Βιγιαρεάλ………….3-3…..6

3.Παναθηναϊκός……4-5….4

4.Μακάμπι……………1-5….1

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter