Ρέντη: Διασωληνωμένος νοσηλεύεται 50χρονος μετά τη διαρροή αμμωνίας

Ρέντη: Διασωληνωμένος νοσηλεύεται 50χρονος μετά τη διαρροή αμμωνίας

Διασωληνωμένος νοσηλεύεται ο 50χρονος άνδρας που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, μετά τη διαρροή αμμωνίας σε χώρο επιχείρησης επί της Λεωφόρου Κηφισού στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο πριν φτάσει η πυροσβεστική είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο ένας άντρας περίπου 50 χρονών ο οποίος και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου χρειάστηκε να διασωληνωθεί, καθώς η κατάστασή του κρίθηκε σοβαρή.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Δευτέρας, σήμανε συναγερμός στην πυροσβεστική, μετά από κλήση για διαρροή αμμωνίας, που προέκυψε από κύκλωμα ψύξης, σε χώρο επιχείρησης με επαγγελματικά ψυγεία. Η επιχείρηση της πυροσβεστικής ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα της ίδιας μέρας, με 17 πυροσβέστες με την ειδική ομάδα της 1ης ΕΜΑΚ και 5 οχήματα να σπεύδουν στο σημείο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ έγιναν τέσσερις προσαγωγές για το εργατικό ατύχημα στο Άγιο Ιωάννη Ρέντη: ο υπεύθυνος ασφαλείας, ο υπεύθυνος της επιχείρησης και δύο εργάτες ως μάρτυρες, που φέρονται να μεταφέρθηκαν στο Α.Τ. Ρέντη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter