Ρέθυμνο: «Μίλησε» το κινητό της 14χρονης – Τα μηνύματα ανδρών για ερωτικό ραντεβού

Ρέθυμνο: «Μίλησε» το κινητό της 14χρονης – Τα μηνύματα ανδρών για ερωτικό ραντεβού

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την κόλαση που ζούσε η 14χρονη στο Ρέθυμνο. Φως στην υπόθεση ρίχνει το κινητό της ανήλικης καθώς μετά από εισαγγελική εντολή έγινε άρση απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών της.

Αυτό που προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία που φέρονται να έχουν συλλεχθεί είναι ότι στη φρικιαστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης φέρονται να εμπλέκονται περισσότερα άτομα από αυτά που ήδη περιλαμβάνονται στη σχηματισθείσα δικογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί άνδρες φέρονται να επικοινωνούσαν με σκοπό να κλείσουν ερωτικό ραντεβού με την κοπέλα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν σχετικά μηνύματα και συνομιλίες που βρίσκονται ήδη υπόψη των Αρχών.

Παράλληλα σήμερα αναμένεται να καταθέσουν κάποιοι από τους 11 κατηγορούμενους. Τα εν λόγω άτομα κατηγορούνται είτε για βιασμό, είτε για αποπλάνηση ανηλίκου. Δύο από τους κατηγορούμενους είναι αλλοδαποί, ενώ οι υπόλοιποι ημεδαποί.

Ποιοι μπαίνουν στο κάδρο

Πλέον μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένονται να κληθούν κι άλλα άτομα από την Αστυνομία, προκειμένου να καταθέσουν για τα όσα γνωρίζουν για την υπόθεση. Εξάλλου, αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να καταθέσει και η ίδια η 14χρονη.

Στο μεταξύ, από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. και από τις καταθέσεις που έχουν πάρει αστυνομικοί από άτομα της οικογένειας προκύπτει πως κανείς δεν γνώριζε τίποτα για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη για δύο χρόνια η 14χρονη.

Εκτός από τον 38χρονο, ενώπιον της ανακρίτριας αναμένεται να οδηγηθούν ακόμα έντεκα κατηγορούμενοι προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις.

Όπως αναφέρει το ekriti.gr, στη δικογραφία που έχει μεταβιβαστεί στον εισαγγελέα υπάρχει αναφορά για σεξουαλική κακοποίηση της 14χρονης από τρεις άνδρες την ίδια ημέρα, με διαφορά λίγων λεπτών.

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το neakriti.gr, οι κάτοικοι του χωριού αποκάλυψαν ότι ο 38χρονος ήταν υπάλληλος του πατέρα της ανήλικης και τον βοηθούσε στο μάζεμα του χαρουπιού.

Μάλιστα, στη δικογραφία που έχει μεταβιβαστεί στον εισαγγελέα αναφέρεται ότι η 15χρονη κακοποιήθηκε από τρεις άνδρες την ίδια ημέρα, με διαφορά μάλιστα λίγων λεπτών.

Διαβάστε επίσης:

Ρέθυμνο: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις – Τρία άτομα βίαζαν τη 14χρονη με διαφορά μερικών λεπτών

Εξεταστική για το έγκλημα των Τεμπών: Ύστατη προσπάθεια για να κληθούν κρίσιμοι μάρτυρες

Η Βόζεμπεργκ, η Ασημακοπούλου και του βοδιού το κέρατο

Κύρτσος: Ειδική παράγραφος για το Documento στο ψήφισμα «ράπισμα» κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Πανστρατιά και φοιτητικό «όχι» στα ιδιωτικά πανεπιστήμια Μητσοτάκη – «Θα βουλιάξει η Αθήνα»

«Χιόνια και μεγάλος όγκος νερού»: Πότε αλλάζει ο καιρός – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν (Video)

Χρήστος Γιαλιάς: Χωρίς ασφάλεια το βράδυ της μαφιόζικης δολοφονίας – Τα αναπάντητα ερωτήματα

Τραγωδία «Θύρα 7»: 43 χρόνια μετά – «Πώς να ξεχάσεις;»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter