Ρόδος: Η στιγμή που το ημερόπλοιο τυλίγεται στις φλόγες – Σοκαριστικό βίντεο (Video)

Ρόδος: Η στιγμή που το ημερόπλοιο τυλίγεται στις φλόγες – Σοκαριστικό βίντεο (Video)
Φωτογραφία: Screenshot

Ένα βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας, από το ημερόπλοιο Μαγγελάνος που τυλίχθηκε στις φλόγες την Πέμπτη στη Ρόδο, και στο οποίο επέβαιναν περισσότεροι από 80 Βρετανοί τουρίστες.

Διαβάστε επίσης: Φωτιά σε τουριστικό πλοιάριο στη Ρόδο

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, ορισμένοι από τους επιβάτες αναγκάστηκαν να βουτήξουν στη θάλασσα καθώς το ξύλινο κατάστρωμα άρχισε να παίρνει φωτιά, ενώ άλλοι επιβιβάστηκαν σε πλωτά του Λιμεναρχείου και σε παραπλέοντα σκάφη που έσπευσαν στην περιοχή και μεταφέρθηκαν ασφαλείς σε παραλίες από τα Στεγνά μέχρι τα Κολύμπια.

Το σοκαριστικό βίντεο τράβηξε ο Shaun Williams, ένας 55χρονος μηχανικός αεροσκαφών από το St. Ives της Κορνουάλης, ο οποίος μαζί με την οικογένεια του επέβαιναν στο πλοίο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Npress Media (@npress.gr)

Όπως ανέφερε στη Daily Mail «είχε περάσει περίπου μισή ώρα που είχε ξεκινήσει το ταξίδι με το ημερόπλοιο όταν σταματήσαμε στην παραλία Στεγνά». «Ήμασταν στο επάνω κατάστρωμα και το πλήρωμα άρχισε να φωνάζει, αλλά δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε γιατί», είπε ο Shaun και συνέχισε: «Τότε είδαμε τον καπνό».

«Το πλήρωμα προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά, αλλά το σκάφος ήταν κατασκευασμένο από ξύλο και η φωτιά μεγάλωσε γρήγορα. Άρχισαν να μοιράζουν σωσίβια και ένα λεπτό αργότερα ο καπετάνιος είπε ότι πρέπει να μπούμε όλοι στη θάλασσα».

«Υπήρχαν οικογένειες με μικρά παιδιά και πολύς πανικός. Δεν μπορούσαμε να κατεβούμε τις σκάλες και έπρεπε να ανεβούμε πάνω στο κάγκελο και να πέσουμε στο κάτω κατάστρωμα» ανέφερε.

«Τότε είδα τη φωτιά και συνειδητοποίησα πόσο άσχημη ήταν» είπε.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter